×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bijna helft singles liegt op datingsites

Liegen, zodat je meer reacties krijgt?
23.04.2012 -

De singles liegen het meest over gewicht, leeftijd, rookgedrag en opleidingsniveau. Dit blijkt uit een onderzoek van online magazine Singlessite.nl, waarvoor 750 singles werden ondervraagd over hoe eerlijk zij op hun datingprofiel waren.


Onzeker
De meeste singles zijn niet helemaal eerlijk, omdat ze ergens onzeker over zijn. Ze denken dat het vertellen van de waarheid ervoor zorgt dat ze helemaal geen reacties meer krijgen. Een minderheid vindt het gewoon leuk om zichzelf mooier te maken dan ze in werkelijkheid zijn, en een klein deel gaat er vanuit dat iedereen het doet.

Door de mand
Slechts 4 procent van de singles valt bij een ontmoeting in real life direct door de mand. 40 procent komt gewoon weg met de leugentjes om eigen bestwil. Slechts 14 procent van de ondervraagden heeft besloten om na een aantal negatieve ervaringen het datingprofiel eerlijker in te vullen.

Even uitzoeken
Maar liefst 61 procent van de singles heeft er geen vertrouwen in dat profielen op betaalde datingsites zoals Lexa en Relatieplanet van betere kwaliteit zijn dan op de gratis varianten.
De singles verrichten behoorlijk wat research voordat het tot een ontmoeting komt. Bijna 70 procent zoekt eerst op Hyves, Facebook en andere social media kanalen naar meer informatie over de potentiële kandidaat.

Top 10 leugens
1. Gewicht
2. Leeftijd
3. Rookgedrag
4. Opleidingsniveau
5. Beroep
6. Alcoholgebruik
7. Verouderde foto plaatsen
8. Karaktereigenschappen
9. Kinderwens
10. Geloofsovertuiging

Heb je erover nagedacht en wil je jezelf inschrijven bij een datingsite? Kijk op  www.lexa.nl of op  www.relatieplanet.nl.

Bron
Singlessite.nl

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens over je gewicht?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 23 apr '12 18:46

  Reactie: Nee, nooit
  Waarom zou ik? Kan wel zeggen dat ik minder dan 70 kg weeg maar iedereen ziet toch wel dat het niet zo is
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 28 apr '12 18:41

  Reactie: Nee, nooit
  ik heb niets te verbergen ,dus zien ze echt wel dat ik er niet omheen hoeft te draaien met mijn kleine maatje .
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |