×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bijna helft singles liegt op datingsites

Liegen, zodat je meer reacties krijgt?
23.04.2012 -

De singles liegen het meest over gewicht, leeftijd, rookgedrag en opleidingsniveau. Dit blijkt uit een onderzoek van online magazine Singlessite.nl, waarvoor 750 singles werden ondervraagd over hoe eerlijk zij op hun datingprofiel waren.


Onzeker
De meeste singles zijn niet helemaal eerlijk, omdat ze ergens onzeker over zijn. Ze denken dat het vertellen van de waarheid ervoor zorgt dat ze helemaal geen reacties meer krijgen. Een minderheid vindt het gewoon leuk om zichzelf mooier te maken dan ze in werkelijkheid zijn, en een klein deel gaat er vanuit dat iedereen het doet.

Door de mand
Slechts 4 procent van de singles valt bij een ontmoeting in real life direct door de mand. 40 procent komt gewoon weg met de leugentjes om eigen bestwil. Slechts 14 procent van de ondervraagden heeft besloten om na een aantal negatieve ervaringen het datingprofiel eerlijker in te vullen.

Even uitzoeken
Maar liefst 61 procent van de singles heeft er geen vertrouwen in dat profielen op betaalde datingsites zoals Lexa en Relatieplanet van betere kwaliteit zijn dan op de gratis varianten.
De singles verrichten behoorlijk wat research voordat het tot een ontmoeting komt. Bijna 70 procent zoekt eerst op Hyves, Facebook en andere social media kanalen naar meer informatie over de potentiële kandidaat.

Top 10 leugens
1. Gewicht
2. Leeftijd
3. Rookgedrag
4. Opleidingsniveau
5. Beroep
6. Alcoholgebruik
7. Verouderde foto plaatsen
8. Karaktereigenschappen
9. Kinderwens
10. Geloofsovertuiging

Heb je erover nagedacht en wil je jezelf inschrijven bij een datingsite? Kijk op  www.lexa.nl of op  www.relatieplanet.nl.

Bron
Singlessite.nl

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens over je gewicht?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 23 apr '12 18:46

  Reactie: Nee, nooit
  Waarom zou ik? Kan wel zeggen dat ik minder dan 70 kg weeg maar iedereen ziet toch wel dat het niet zo is
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 28 apr '12 18:41

  Reactie: Nee, nooit
  ik heb niets te verbergen ,dus zien ze echt wel dat ik er niet omheen hoeft te draaien met mijn kleine maatje .
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!