×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bijna helft singles liegt op datingsites

Liegen, zodat je meer reacties krijgt?
23.04.2012 -

De singles liegen het meest over gewicht, leeftijd, rookgedrag en opleidingsniveau. Dit blijkt uit een onderzoek van online magazine Singlessite.nl, waarvoor 750 singles werden ondervraagd over hoe eerlijk zij op hun datingprofiel waren.


Onzeker
De meeste singles zijn niet helemaal eerlijk, omdat ze ergens onzeker over zijn. Ze denken dat het vertellen van de waarheid ervoor zorgt dat ze helemaal geen reacties meer krijgen. Een minderheid vindt het gewoon leuk om zichzelf mooier te maken dan ze in werkelijkheid zijn, en een klein deel gaat er vanuit dat iedereen het doet.

Door de mand
Slechts 4 procent van de singles valt bij een ontmoeting in real life direct door de mand. 40 procent komt gewoon weg met de leugentjes om eigen bestwil. Slechts 14 procent van de ondervraagden heeft besloten om na een aantal negatieve ervaringen het datingprofiel eerlijker in te vullen.

Even uitzoeken
Maar liefst 61 procent van de singles heeft er geen vertrouwen in dat profielen op betaalde datingsites zoals Lexa en Relatieplanet van betere kwaliteit zijn dan op de gratis varianten.
De singles verrichten behoorlijk wat research voordat het tot een ontmoeting komt. Bijna 70 procent zoekt eerst op Hyves, Facebook en andere social media kanalen naar meer informatie over de potentiële kandidaat.

Top 10 leugens
1. Gewicht
2. Leeftijd
3. Rookgedrag
4. Opleidingsniveau
5. Beroep
6. Alcoholgebruik
7. Verouderde foto plaatsen
8. Karaktereigenschappen
9. Kinderwens
10. Geloofsovertuiging

Heb je erover nagedacht en wil je jezelf inschrijven bij een datingsite? Kijk op  www.lexa.nl of op  www.relatieplanet.nl.

Bron
Singlessite.nl

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens over je gewicht?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 23 apr '12 18:46

  Reactie: Nee, nooit
  Waarom zou ik? Kan wel zeggen dat ik minder dan 70 kg weeg maar iedereen ziet toch wel dat het niet zo is
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 28 apr '12 18:41

  Reactie: Nee, nooit
  ik heb niets te verbergen ,dus zien ze echt wel dat ik er niet omheen hoeft te draaien met mijn kleine maatje .
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |