×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Praat mee over deze artikelen in Vriendin 16

Reageer op persoonlijke verhalen in Vriendin 16.
17.04.2012 -

Vriendin staat deze week weer vol persoonlijke verhalen. De schoonfamilie van Marian woont in Syrië, Ria's kinderen kunnen het niet vinden met haar grote liefde, Marion zorgt voor de zoon van haar overleden zus, Harmke heeft een verhoogde kans op kanker en Daphne is gokverslaafd.


Marian maakt zich zorgen om haar Syrische schoonfamilie

“Na die bomaanslag in Syrië, stond alles hier even stil”

De schoonfamilie van Marian (47) woont in Syrië, waar op dit moment een felle opstand tegen de regering woedt en wekelijks mensen door geweld om het leven komen. “Ik vind het vreselijk dat ik niet weet of en wanneer ik mijn schoonfamilie weer zie.”

Heb jij ook familie in het buitenland of wil je Marian iets zeggen? Lees verder.

Marion zorgt voor de zoon van haar overleden zus

“Ik voed hem op, maar mijn zus blijft zijn moeder”

Marions zus Yolanda was pas 44 jaar toen ze allerlei vage klachten kreeg. Het bleek een kwaadaardige hersentumor. Marion verloor haar zus en beste vriendin, en zorgt nu voor Yolanda’s zoon.

Zou jij dat ook kunnen? Deel je mening.

Ria’s kinderen kunnen het niet vinden met haar nieuwe vriend

Wanneer Ria (41) eenmaal besluit te gaan scheiden, bloeit ze helemaal op. Al snel ontmoet ze een andere man met wie ze gelukkig wordt. Maar haar zoons Dennis (14) en Mike (12) gooien roet in het eten.

“‘Sinds Wim hier woont, is het niet leuk meer’, zei mijn zoon”

Wat zou jij doen? Deel je mening of geef Ria advies.

Daphne (29) is gokverslaafd

“Ik hoop elke keer die klapper te maken...”

Daphne (29) bezoekt zeker twee keer per week het casino. Ze kan de spanning van het gokken niet weerstaan. “Ik lig ’s nachts te malen over hoe ik mijn verloren geld weer kan terugwinnen.”

Kun jij je hier iets bij voorstellen? Lees verder.

Harmke heeft een verhoogde kans op kanker

“Ik wil niet terugkijken op een leven vol angst”

Twee jaar geleden werd ontdekt dat Harmke (30) een gen heeft dat erfelijke kanker veroorzaakt. Ze heeft grote kans om – net als haar oma en moeder – ziek te worden. Ieder half jaar is het spannend wat de uitslag is van de controles.

Herkenbaar? Deel je verhaal.

Plaats een reactie

Wil jij kunnen reageren op verhalen in Vriendin?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Roelien wo 18 apr '12 09:35

  Reactie: Bij sommige verhalen wil ik dat wel ja.
  altijd leuk om anderen te laten weten hoe je erover denkt en om de schrijfster een hart onder de riem te steken.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 apr '12 15:51

  Reactie: Bij sommige verhalen wil ik dat wel ja.
  soms denk kon ik maar zeggen hoe je dat zelf heb ervaren of opgelost
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  may55 do 19 apr '12 09:24

  Reactie: Bij sommige verhalen wil ik dat wel ja.
  sommige verhalen treffen je zo, en dan komt het zo dicht aan mijn eigen leven grt,may
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |