×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

‘Ouder worden’: hoe moet dat eigenlijk?

Denk je dat de vergrijzing problematisch is/wordt?
07.04.2012 -

Vandaag, 7 april, is het Wereld Gezondheidsdag. Omdat de mensen steeds langer leven, moeten we leren hoe we om moeten gaan met het ouder worden. Want alles is anders dan vroeger...


In de laatste eeuw is de mensheid steeds ouder geworden. Deze eeuw zullen er zelfs meer ouderen dan kinderen op de wereld leven! De Wereld Gezondheidsdag focust zich dit jaar op dit fenomeen, en wil mensen hierover na laten denken.

Het gaat er niet alleen om dát mensen ouder worden, maar het gaat er vooral om hoe mensen zo lang mogelijk actief kunnen blijven binnen de maatschappij.

Ieder jaar vindt de Wereld Gezondheidsdag plaats op 7 april, en ieder jaar staat er weer een ander thema centraal. Wil je weten wat er allemaal wordt georganiseerd? Kijk dan op de website van de World Health Day.

Plaats een reactie

Denk je dat de vergrijzing problematisch is/wordt?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Essie, Ashley & Leon za 7 apr '12 14:20

  Reactie: Nee, dat denk ik niet
 • Dit is niet ok!

  melizzy za 7 apr '12 16:46

  Reactie: Anders, namelijk...
  Als we er met z'n allen de schouders onder zetten hoeft bijna niets een probleem te zijn in de wereld...er gewoon zijn voor elkaar!!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 7 apr '12 17:13

  Reactie: Nee, dat denk ik niet
  We maken overal zo'n probleem van dat je er bijna niet meer goed van wordt. Voor alles is een oplossing dus ook hier voor. Niks aan de hand, hoppa ertegenaan.
  Reageer!