×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

1 april!

Goede en slechte grappen dit jaar op 1 april.
02.04.2012 -

De dag die wordt aangegrepen om elkaar in de maling nemen ligt al weer achter ons. Ben jij in de voor de gek gehouden of heb je zelf een goede grap uitgehaald? Deze grappen haalden het nieuws zelfs:


Elk jaar neemt Het Jeugdjournaal mensen in de maling. Dit jaar met het nieuws dat er een meteorietenregen zou komen. Een aantal mensen kwamen naar de aangegeven plaats, daar kwamen parachutisten naar beneden met een groot spandoek: 1 april! Lees het nieuwsbericht

De gemeente van Noordwijk vertelde op hun website dat ze van plan waren om De Scheveningse Pier (die overigens wel echt te koop staat) te kopen en in zijn geheel naar Noordwijk te slepen. Dat was een grapje...

Gemengde reacties in Leeuwarden om de zeemijn die daar door de stad dreef. De politie vermoedde wel dat het om een grap ging, maar moest de melding wel serieus nemen. De mijn bleek gemaakt van piepschuim en de burgermeester was ‘not amused’. Lees het nieuwsbericht

Het verdachte pakketje dat voor een synagoge in Lochum werd achtergelaten schoot veel mensen compleet in het verkeerde keelgat. Deze grappenmakers hadden zeker van tevoren niet bedacht dat synagogen te maken hebben met echte bedreigingen en gewelddadige acties: slechte grap.

De VVD kwam met het idee op Twitter om een ‘spitsverbod’ in te stellen voor mensen die een uikering hebben. Op Twitter werd het een behoorlijke rel met veel boze reacties.

Wel een goede grap was het bericht van Google die presenteerde dat ze met een speciale halsband de mogelijkheid hadden gemaakt voor honden en katten om een soort van sms-berichten te kunnen versturen: Google Voice.

Mini (zie foto) kwam met het nieuwe model dat tegemoet kwam aan de wensen van kampeerders. Goed idee misschien, maar wel een grapje...

Wij weten het niet zeker, maar toen we afgelopen weekend lazen dat er dinsdag kans is op sneeuw, dachten wij dat we in de maling werden genomen. We zullen zien... Lees het nieuwsbericht
 

Plaats een reactie

Ben jij in de maling genomen op 1 april?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Karin :heartbounce: Sjoerd ma 2 apr '12 15:46

  Reactie: Nee...
  dit jaar hebben ze me met rust gelaten~!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 2 apr '12 17:48

  Reactie: Nee...
  Ik neem wel altijd mijn dochter in de maling maar deze keer kwam het er niet van. Ach, volgend jaar maar geluk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Paletmes ma 2 apr '12 21:09

  Reactie: Nee...
  Gewoon niet gefopt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  catophile di 3 apr '12 19:25

  Reactie: Nee...
  Het was op een zondag dus 'veilig'. Geen flauwe grappen op het werk of zo. Overigens, het is Lochem, niet Lochem ( van dat pakketje). Misschien wel wat pietluttig, maar toevallig kwam mijn oma er vandaan en iemand moet toch de 'familie-eer' redden(hum)?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  catophile di 3 apr '12 19:27

  Reactie: Nee...
  Ik bedoel natuurlijk niet Lochum , maar toen ik het wilde verbeteren was het al te laat dus bij deze(foei, Vriendin!)
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |