×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

1 april!

Goede en slechte grappen dit jaar op 1 april.
02.04.2012 -

De dag die wordt aangegrepen om elkaar in de maling nemen ligt al weer achter ons. Ben jij in de voor de gek gehouden of heb je zelf een goede grap uitgehaald? Deze grappen haalden het nieuws zelfs:


Elk jaar neemt Het Jeugdjournaal mensen in de maling. Dit jaar met het nieuws dat er een meteorietenregen zou komen. Een aantal mensen kwamen naar de aangegeven plaats, daar kwamen parachutisten naar beneden met een groot spandoek: 1 april! Lees het nieuwsbericht

De gemeente van Noordwijk vertelde op hun website dat ze van plan waren om De Scheveningse Pier (die overigens wel echt te koop staat) te kopen en in zijn geheel naar Noordwijk te slepen. Dat was een grapje...

Gemengde reacties in Leeuwarden om de zeemijn die daar door de stad dreef. De politie vermoedde wel dat het om een grap ging, maar moest de melding wel serieus nemen. De mijn bleek gemaakt van piepschuim en de burgermeester was ‘not amused’. Lees het nieuwsbericht

Het verdachte pakketje dat voor een synagoge in Lochum werd achtergelaten schoot veel mensen compleet in het verkeerde keelgat. Deze grappenmakers hadden zeker van tevoren niet bedacht dat synagogen te maken hebben met echte bedreigingen en gewelddadige acties: slechte grap.

De VVD kwam met het idee op Twitter om een ‘spitsverbod’ in te stellen voor mensen die een uikering hebben. Op Twitter werd het een behoorlijke rel met veel boze reacties.

Wel een goede grap was het bericht van Google die presenteerde dat ze met een speciale halsband de mogelijkheid hadden gemaakt voor honden en katten om een soort van sms-berichten te kunnen versturen: Google Voice.

Mini (zie foto) kwam met het nieuwe model dat tegemoet kwam aan de wensen van kampeerders. Goed idee misschien, maar wel een grapje...

Wij weten het niet zeker, maar toen we afgelopen weekend lazen dat er dinsdag kans is op sneeuw, dachten wij dat we in de maling werden genomen. We zullen zien... Lees het nieuwsbericht
 

Plaats een reactie

Ben jij in de maling genomen op 1 april?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Karin :heartbounce: Sjoerd ma 2 apr '12 15:46

  Reactie: Nee...
  dit jaar hebben ze me met rust gelaten~!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 2 apr '12 17:48

  Reactie: Nee...
  Ik neem wel altijd mijn dochter in de maling maar deze keer kwam het er niet van. Ach, volgend jaar maar geluk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Paletmes ma 2 apr '12 21:09

  Reactie: Nee...
  Gewoon niet gefopt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  catophile di 3 apr '12 19:25

  Reactie: Nee...
  Het was op een zondag dus 'veilig'. Geen flauwe grappen op het werk of zo. Overigens, het is Lochem, niet Lochem ( van dat pakketje). Misschien wel wat pietluttig, maar toevallig kwam mijn oma er vandaan en iemand moet toch de 'familie-eer' redden(hum)?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  catophile di 3 apr '12 19:27

  Reactie: Nee...
  Ik bedoel natuurlijk niet Lochum , maar toen ik het wilde verbeteren was het al te laat dus bij deze(foei, Vriendin!)
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….