×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

31 maart is Earth Hour: doe jij mee?

Carice van Houten doet mee aan Earth Hour!
25.03.2012 -

Earth Hour was vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar daagt het WNF iedereen uit om vanaf 20.30 u een uur lang het licht uit te doen.


Earth Hour begon voor het eerst in 2006 in Sydney, Australië. In Sydney deden veel mensen toen een uur lang hun lichten uit, om aan te geven dat ze zich zorgen maakten over de klimaatverandering. Het initiatief bleek een enorm succes, en Earth Hour verspreidde zich in de loop der jaren steeds meer uit. In 2011 deden uiteindelijk honderden miljoenen mensen uit 135 landen mee met Earth Hour.

Elk jaar valt de actie in het laatste weekend van maart. Dat betekent dat Earth Hour dit jaar op zaterdag 31 maart valt: vanaf 20.30 uur wordt iedereen uitgedaagd om het licht uit te doen!

Bekijk hier het promo-filmpje met Carice van Houten!


Kijk voor meer informatie op  www.wnf.nl!

Plaats een reactie

Doe jij mee met Earth Hour?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hoezo vriendin? zo 25 mrt '12 13:42

  Reactie: Nee, ik denk het niet
  Ik weet wel zeker dat ik niet meedoe. Ik zie daar helemaal niets in.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lexie34 zo 25 mrt '12 19:44

  Reactie: Weet ik nog niet
  als ik er aan denk doe ik er aan mee
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |