×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

31 maart is Earth Hour: doe jij mee?

Carice van Houten doet mee aan Earth Hour!
25.03.2012 -

Earth Hour was vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar daagt het WNF iedereen uit om vanaf 20.30 u een uur lang het licht uit te doen.


Earth Hour begon voor het eerst in 2006 in Sydney, Australië. In Sydney deden veel mensen toen een uur lang hun lichten uit, om aan te geven dat ze zich zorgen maakten over de klimaatverandering. Het initiatief bleek een enorm succes, en Earth Hour verspreidde zich in de loop der jaren steeds meer uit. In 2011 deden uiteindelijk honderden miljoenen mensen uit 135 landen mee met Earth Hour.

Elk jaar valt de actie in het laatste weekend van maart. Dat betekent dat Earth Hour dit jaar op zaterdag 31 maart valt: vanaf 20.30 uur wordt iedereen uitgedaagd om het licht uit te doen!

Bekijk hier het promo-filmpje met Carice van Houten!


Kijk voor meer informatie op  www.wnf.nl!

Plaats een reactie

Doe jij mee met Earth Hour?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hoezo vriendin? zo 25 mrt '12 13:42

  Reactie: Nee, ik denk het niet
  Ik weet wel zeker dat ik niet meedoe. Ik zie daar helemaal niets in.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lexie34 zo 25 mrt '12 19:44

  Reactie: Weet ik nog niet
  als ik er aan denk doe ik er aan mee
  Reageer!