×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Herdenking busongeluk

Nederland 1, 10.25.
21.03.2012 -

Zometeen, om 10.25, begint op Nederland 1 de herdenking van het busongeluk in Zwitserland waarbij 6 volwassenen en 22 kinderen (waarvan 6 Nederlandse) omkwamen vorige week.


Als afgevaardigden van Nederland zullen onder andere Prinses Máxima en Prins Willem-Alexander aanwezig zijn. Tijdens de dienst zal de premier van België spreken, maar ook de nabestaanden krijgen het woord. Zanger Bart Peeters zal de dienst begeleiden.

Van telegraaf.nl: "De dienst begint met het binnendragen van 15 lijkkisten, voor 14 kinderen en hun leerkracht. Eén kind wordt op verzoek van de ouders in eigen kring begraven. De administratief medewerkster die met de skireis meeging en ook omkwam, is dinsdag al begraven. Op het podium staan wel hun foto's."

Plaats een reactie

Ga jij kijken?

  •  
  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 mrt '12 10:23

  Reactie: Nee, maar ik zou het wel willen.
  Ik ben aan het werk, maar zou anders wel willen kijken. Vanavond op het journaal misschien. Zo triest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jaapdegroot12 wo 21 mrt '12 11:06

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Laat uw steunbetuiging voor de slachtoffers van het busongeluk in Zwitserland achter @ http://nl.respectance.com/Busongeluk_Zwitserland
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gaylo wo 21 mrt '12 16:48

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Ik heb een stukje gekeken,maar kon het absoluut niet droog houden.Ben zelf moeder van 2 jonge kinderen(7 en 2 jaar) en zwanger van de 3de.Je moet er niet aan denken dat dit je overkomt.Ik leef mee met de ouders,familie en vrienden,vreselijk. Je vraagt je toch af moet je kind nog wel mee met schoolreisje????Nog even en dan gaat de oudste ook weer op schoolreis......pfff moet er niet te veel aan denken.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 mrt '12 17:41

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Om stil te staan de overledenen en bij de nabestaande van het ongeluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  melizzy vr 23 mrt '12 18:52

  Reactie: Nee.
  Het is intussen 2 dagen later,heb niet bewust gekeken.Zat in een wachtkamer en werd er wel mee geconfronteerd.Hier was ik echt niet blij mee...vond het verschrikkelijk,al die kisten op een rij!!Eerlijk gezegt hoeft het van mij ook niet op tv,zo'n herdenkingsdienst...voelt voor mij altijd een beetje alsof je iets afpakt van de mensen voor wie het allemaal ècht hun verdriet is. Ik vind het verschrikkelijk...al die (meest jonge)mensen die omgekomen zijn bij zo'n stom ongeluk,maar het is niet mijn verdriet en gemis....voel mij een beetje een pottekijker als ik dan naar zoiets als een herdenkingsdienst zit te kijken. Nou ja....weet niet zo goed hoe ik het op moet schrijven,hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Karin :heartbounce: Sjoerd ma 2 apr '12 15:47

  Reactie: Nee.
  ik wist het niet, dat die uitzending was
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |