×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Herdenking busongeluk

Nederland 1, 10.25.
21.03.2012 -

Zometeen, om 10.25, begint op Nederland 1 de herdenking van het busongeluk in Zwitserland waarbij 6 volwassenen en 22 kinderen (waarvan 6 Nederlandse) omkwamen vorige week.


Als afgevaardigden van Nederland zullen onder andere Prinses Máxima en Prins Willem-Alexander aanwezig zijn. Tijdens de dienst zal de premier van België spreken, maar ook de nabestaanden krijgen het woord. Zanger Bart Peeters zal de dienst begeleiden.

Van telegraaf.nl: "De dienst begint met het binnendragen van 15 lijkkisten, voor 14 kinderen en hun leerkracht. Eén kind wordt op verzoek van de ouders in eigen kring begraven. De administratief medewerkster die met de skireis meeging en ook omkwam, is dinsdag al begraven. Op het podium staan wel hun foto's."

Plaats een reactie

Ga jij kijken?

  •  
  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 mrt '12 10:23

  Reactie: Nee, maar ik zou het wel willen.
  Ik ben aan het werk, maar zou anders wel willen kijken. Vanavond op het journaal misschien. Zo triest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jaapdegroot12 wo 21 mrt '12 11:06

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Laat uw steunbetuiging voor de slachtoffers van het busongeluk in Zwitserland achter @ http://nl.respectance.com/Busongeluk_Zwitserland
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gaylo wo 21 mrt '12 16:48

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Ik heb een stukje gekeken,maar kon het absoluut niet droog houden.Ben zelf moeder van 2 jonge kinderen(7 en 2 jaar) en zwanger van de 3de.Je moet er niet aan denken dat dit je overkomt.Ik leef mee met de ouders,familie en vrienden,vreselijk. Je vraagt je toch af moet je kind nog wel mee met schoolreisje????Nog even en dan gaat de oudste ook weer op schoolreis......pfff moet er niet te veel aan denken.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 mrt '12 17:41

  Reactie: Ja, ik ga kijken.
  Om stil te staan de overledenen en bij de nabestaande van het ongeluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  melizzy vr 23 mrt '12 18:52

  Reactie: Nee.
  Het is intussen 2 dagen later,heb niet bewust gekeken.Zat in een wachtkamer en werd er wel mee geconfronteerd.Hier was ik echt niet blij mee...vond het verschrikkelijk,al die kisten op een rij!!Eerlijk gezegt hoeft het van mij ook niet op tv,zo'n herdenkingsdienst...voelt voor mij altijd een beetje alsof je iets afpakt van de mensen voor wie het allemaal ècht hun verdriet is. Ik vind het verschrikkelijk...al die (meest jonge)mensen die omgekomen zijn bij zo'n stom ongeluk,maar het is niet mijn verdriet en gemis....voel mij een beetje een pottekijker als ik dan naar zoiets als een herdenkingsdienst zit te kijken. Nou ja....weet niet zo goed hoe ik het op moet schrijven,hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Karin :heartbounce: Sjoerd ma 2 apr '12 15:47

  Reactie: Nee.
  ik wist het niet, dat die uitzending was
  Reageer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |