×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt
20.03.2012 -

De oudste dochter van Conny (51) heeft een onbekend syndroom. Conny zorgt ervoor dat Eva (20) al haar hele leven thuis kan wonen. Iets wat lang niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt.


Het hele verhaal van Conny lees je in Vriendin 12. Heb jij hier ervaring mee of heb je raad voor Conny? Dat kun je kwijt op het forum

In Vriendin 12 vind je ook de volgende persoonlijke verhalen, laat je reactie achter op het forum:   

Judith voert actie voor Greenpeace
Al bijna tien jaar is Judith (35) vrijwilliger voor Greenpeace. Regelmatig voert ze actie door bijvoorbeeld met haar kano voor een grote boot te gaan liggen.
Zet jij je in je vrije tijd in voor je medemens?

Leonie zal moeten leren leven met de gevolgen van Q-koorts
Wanneer Leonie (50) na maanden kwakkelen te horen krijgt dat ze is besmet met Q-koorts, staat haar leven op zijn kop. “Ik ging maar door. Totdat ik in slaap viel tijdens een vergadering.”
Ben jij bekend met de symptomen van Q-koorts?

Nathalies ouders wilden alleen maar zoons
Nathalie (40) groeide op tussen drie broers. Als enige meisje kreeg ze niet de voor de hand liggende rol van lievelingetje of prinses toebedeeld: Nathalie stond aan de zijlijn. Voor haar ouders was ze ‘maar’ een meisje.
Ben jij ook het enige meisje in het gezin en hoe heb je dat ervaren?

Odette overwon haar depressie
Op haar dertigste werd Odette (50) depressief. Ze ging in therapie, volgde een online zelfhulpcursus en werd geestelijk weerbaar. Odette: “Ik moest leren confrontaties aan te gaan.”
Heb jij ook wel eens last van depressieve gevoelens of wil je reageren op Odettes verhaal?

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |