×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt
20.03.2012 -

De oudste dochter van Conny (51) heeft een onbekend syndroom. Conny zorgt ervoor dat Eva (20) al haar hele leven thuis kan wonen. Iets wat lang niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt.


Het hele verhaal van Conny lees je in Vriendin 12. Heb jij hier ervaring mee of heb je raad voor Conny? Dat kun je kwijt op het forum

In Vriendin 12 vind je ook de volgende persoonlijke verhalen, laat je reactie achter op het forum:   

Judith voert actie voor Greenpeace
Al bijna tien jaar is Judith (35) vrijwilliger voor Greenpeace. Regelmatig voert ze actie door bijvoorbeeld met haar kano voor een grote boot te gaan liggen.
Zet jij je in je vrije tijd in voor je medemens?

Leonie zal moeten leren leven met de gevolgen van Q-koorts
Wanneer Leonie (50) na maanden kwakkelen te horen krijgt dat ze is besmet met Q-koorts, staat haar leven op zijn kop. “Ik ging maar door. Totdat ik in slaap viel tijdens een vergadering.”
Ben jij bekend met de symptomen van Q-koorts?

Nathalies ouders wilden alleen maar zoons
Nathalie (40) groeide op tussen drie broers. Als enige meisje kreeg ze niet de voor de hand liggende rol van lievelingetje of prinses toebedeeld: Nathalie stond aan de zijlijn. Voor haar ouders was ze ‘maar’ een meisje.
Ben jij ook het enige meisje in het gezin en hoe heb je dat ervaren?

Odette overwon haar depressie
Op haar dertigste werd Odette (50) depressief. Ze ging in therapie, volgde een online zelfhulpcursus en werd geestelijk weerbaar. Odette: “Ik moest leren confrontaties aan te gaan.”
Heb jij ook wel eens last van depressieve gevoelens of wil je reageren op Odettes verhaal?

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Vogelplas op Texel is Flamingo roze

18.07.2017 - Flamingo is een trend, maar in de Texelse waterplas Wagejot is er iets anders aan de hand...

Lees meer
MH17-monument wordt vandaag geopend

17.07.2017 - Vandaag is het drie jaar geleden dat de vliegtuigramp MH17 plaatsvond. Ronald A. Westerhuis heeft het monument ontworpen. De onthulling is live te volgen via NPO1.

Lees meer
Gedicht voor Abdelhak Nouri gaat social media over

14.07.2017 - Gisteren werd bekend dat de pas 20-jarige voetballer Abdelhak Nouri hersenletsel en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Robin van den Heuvel schreef een mooi gedicht voor hem. Hij las zijn gedicht voor bij RTL Late Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!