×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt

Conny’s dochter is meervoudig complex gehandicapt
20.03.2012 -

De oudste dochter van Conny (51) heeft een onbekend syndroom. Conny zorgt ervoor dat Eva (20) al haar hele leven thuis kan wonen. Iets wat lang niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt.


Het hele verhaal van Conny lees je in Vriendin 12. Heb jij hier ervaring mee of heb je raad voor Conny? Dat kun je kwijt op het forum

In Vriendin 12 vind je ook de volgende persoonlijke verhalen, laat je reactie achter op het forum:   

Judith voert actie voor Greenpeace
Al bijna tien jaar is Judith (35) vrijwilliger voor Greenpeace. Regelmatig voert ze actie door bijvoorbeeld met haar kano voor een grote boot te gaan liggen.
Zet jij je in je vrije tijd in voor je medemens?

Leonie zal moeten leren leven met de gevolgen van Q-koorts
Wanneer Leonie (50) na maanden kwakkelen te horen krijgt dat ze is besmet met Q-koorts, staat haar leven op zijn kop. “Ik ging maar door. Totdat ik in slaap viel tijdens een vergadering.”
Ben jij bekend met de symptomen van Q-koorts?

Nathalies ouders wilden alleen maar zoons
Nathalie (40) groeide op tussen drie broers. Als enige meisje kreeg ze niet de voor de hand liggende rol van lievelingetje of prinses toebedeeld: Nathalie stond aan de zijlijn. Voor haar ouders was ze ‘maar’ een meisje.
Ben jij ook het enige meisje in het gezin en hoe heb je dat ervaren?

Odette overwon haar depressie
Op haar dertigste werd Odette (50) depressief. Ze ging in therapie, volgde een online zelfhulpcursus en werd geestelijk weerbaar. Odette: “Ik moest leren confrontaties aan te gaan.”
Heb jij ook wel eens last van depressieve gevoelens of wil je reageren op Odettes verhaal?

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |