×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Racoon steunt goed doel met nieuwste single!

Don't give up the fight is een zeer aangrijpend nummer.
12.03.2012 -

Je hebt het nummer ‘Don’t give up the fight’ van Racoon misschien wel eens voorbij horen komen. Maar wist je dat de opbrengsten van dit nummer naar stichting Jayden gaan? Deze stichting vecht tegen neuroblastoom kinderkanker. Wat vind jij van de single?


Racoon is een populaire Nederlandse band die je misschien wel kent van het nummer ‘Love you more’. Zij hebben nu een nieuwe single uitgebracht: ‘Don’t give up the fight’, waarmee ze stichting Jayden steunen. Deze stichting vecht tegen neuroblastoom kinderkanker en voor efficiëntere behandeling ervan.

Het nummer is enorm aangrijpend, vooral als je zelf iemand kent die aan deze ziekte lijdt/heeft geleden. Bekijk het nummer hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Plaats een reactie

Wat vind je van het nummer?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 12 mrt '12 19:36

  Reactie: Ik vind het ...
  Prachtig nummer en eerlijk is eerlijk: Mooiste nummer ooit....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kmbo di 13 mrt '12 12:03

  Reactie: Ik vind het ...
  Zo 'n mooi nummer; qua tekst en muziek...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 mrt '12 12:16

  Reactie: Ik vind het ...
  heel indrukwekkend !!!!!!maar prachtig
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Langedame do 15 mrt '12 13:07

  Reactie: Ik vind het ...
  een heel mooi nummer, wist niet dat dit er achter zat
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 mrt '12 10:45

  Reactie: Ik vind het ...
  een mooi nummer, en de achterliggende gedachte super
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 mrt '12 10:49

  Reactie: Ik vind het ...
  prachtig nummer, aangrijpend, zeker als je de achterliggende gedachte kent.
  Reageer!

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |