×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Racoon steunt goed doel met nieuwste single!

Don't give up the fight is een zeer aangrijpend nummer.
12.03.2012 -

Je hebt het nummer ‘Don’t give up the fight’ van Racoon misschien wel eens voorbij horen komen. Maar wist je dat de opbrengsten van dit nummer naar stichting Jayden gaan? Deze stichting vecht tegen neuroblastoom kinderkanker. Wat vind jij van de single?


Racoon is een populaire Nederlandse band die je misschien wel kent van het nummer ‘Love you more’. Zij hebben nu een nieuwe single uitgebracht: ‘Don’t give up the fight’, waarmee ze stichting Jayden steunen. Deze stichting vecht tegen neuroblastoom kinderkanker en voor efficiëntere behandeling ervan.

Het nummer is enorm aangrijpend, vooral als je zelf iemand kent die aan deze ziekte lijdt/heeft geleden. Bekijk het nummer hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Plaats een reactie

Wat vind je van het nummer?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 12 mrt '12 19:36

  Reactie: Ik vind het ...
  Prachtig nummer en eerlijk is eerlijk: Mooiste nummer ooit....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kmbo di 13 mrt '12 12:03

  Reactie: Ik vind het ...
  Zo 'n mooi nummer; qua tekst en muziek...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 mrt '12 12:16

  Reactie: Ik vind het ...
  heel indrukwekkend !!!!!!maar prachtig
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Langedame do 15 mrt '12 13:07

  Reactie: Ik vind het ...
  een heel mooi nummer, wist niet dat dit er achter zat
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 mrt '12 10:45

  Reactie: Ik vind het ...
  een mooi nummer, en de achterliggende gedachte super
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 mrt '12 10:49

  Reactie: Ik vind het ...
  prachtig nummer, aangrijpend, zeker als je de achterliggende gedachte kent.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |