×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lees en leef mee met verhalen uit Vriendin 8

Deze verhalen vind je in Vrinedin 8-2012
21.02.2012 -

In Vriendin 8 staan deze week weer mooie, emotionele verhalen. Wil je je mening geven, een hart onder de riem steken of je ervaring delen, dat kan hier, op het forum!


Melanie

Al sinds haar jeugd heeft Melanie (38) een vreselijk vervelend gevoel in haar benen. Ze moet er mee leren leven, denkt ze. Tot het haar op een vakantie vier jaar geleden te veel wordt.

“Iedere avond crepeerde ik van de pijn, dit kon niet normaal zijn.”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring 

Rosanna

"Zonder onze kinderen waren wij allang gescheiden"

Rosanna (35) is twaalfenhalf jaar getrouwd met Danny (38). Maar van een groots feest of romantisch etentje is geen sprake. Rosanna heeft geen zin om die dag de schijn op te houden of te huichelen.

“We slapen al jaren apart.” 

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

 

Alexandra

Drie jaar geleden crashte een toestel van Turkish Airlines vlak voor de landing. Alexandra Houbiers (53), regiodirecteur Noordwest bij Slachtofferhulp Nederland, zorgde ervoor dat haar medewerkers de overlevenden en hun omgeving hielpen.

"De spontane hulp bij een ongeluk is hartverwarmend”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Martina

Als de relatie van Martina (30) stukloopt, raakt ze uitgeput. Zo erg zelfs dat ze een einde aan haar leven wil maken. Ze wordt opgenomen en moet haar dochtertje Fleur (3,5) lange tijd achterlaten.

“Het leven hoeft nu niet meer perfect te zijn”

Reageer hier op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Natasja

Natasja (37) is voorzitter van de ouderraad op de basisschool van haar twee kinderen. Ze regelt alles wat met de ouderraad te maken heeft en helpt bij activiteiten binnen school.

“Het is zo belangrijk om betrokken te zijn”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

 

Plaats een reactie

Kom jij wel eens op een forum?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 21 feb '12 17:55

  Reactie: Ja, meerdere:
  Op dit vriendin forum en een afslank/dieet forum. Harstikke leuk Maar wel met mate hoor. Ik ben er niet dagelijks te vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Polly52 wo 29 feb '12 19:16

  Reactie: Nee, nooit.
  heb wel gezegd neen nooit,maar zit niet zo vaak achter de pc.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monarda vr 9 mrt '12 21:31

  Reactie: Ja, meerdere:
  forum over tuinieren, en medische dingen.
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |