×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lees en leef mee met verhalen uit Vriendin 8

Deze verhalen vind je in Vrinedin 8-2012
21.02.2012 -

In Vriendin 8 staan deze week weer mooie, emotionele verhalen. Wil je je mening geven, een hart onder de riem steken of je ervaring delen, dat kan hier, op het forum!


Melanie

Al sinds haar jeugd heeft Melanie (38) een vreselijk vervelend gevoel in haar benen. Ze moet er mee leren leven, denkt ze. Tot het haar op een vakantie vier jaar geleden te veel wordt.

“Iedere avond crepeerde ik van de pijn, dit kon niet normaal zijn.”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring 

Rosanna

"Zonder onze kinderen waren wij allang gescheiden"

Rosanna (35) is twaalfenhalf jaar getrouwd met Danny (38). Maar van een groots feest of romantisch etentje is geen sprake. Rosanna heeft geen zin om die dag de schijn op te houden of te huichelen.

“We slapen al jaren apart.” 

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

 

Alexandra

Drie jaar geleden crashte een toestel van Turkish Airlines vlak voor de landing. Alexandra Houbiers (53), regiodirecteur Noordwest bij Slachtofferhulp Nederland, zorgde ervoor dat haar medewerkers de overlevenden en hun omgeving hielpen.

"De spontane hulp bij een ongeluk is hartverwarmend”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Martina

Als de relatie van Martina (30) stukloopt, raakt ze uitgeput. Zo erg zelfs dat ze een einde aan haar leven wil maken. Ze wordt opgenomen en moet haar dochtertje Fleur (3,5) lange tijd achterlaten.

“Het leven hoeft nu niet meer perfect te zijn”

Reageer hier op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Natasja

Natasja (37) is voorzitter van de ouderraad op de basisschool van haar twee kinderen. Ze regelt alles wat met de ouderraad te maken heeft en helpt bij activiteiten binnen school.

“Het is zo belangrijk om betrokken te zijn”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

 

Plaats een reactie

Kom jij wel eens op een forum?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 21 feb '12 17:55

  Reactie: Ja, meerdere:
  Op dit vriendin forum en een afslank/dieet forum. Harstikke leuk Maar wel met mate hoor. Ik ben er niet dagelijks te vinden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Polly52 wo 29 feb '12 19:16

  Reactie: Nee, nooit.
  heb wel gezegd neen nooit,maar zit niet zo vaak achter de pc.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monarda vr 9 mrt '12 21:31

  Reactie: Ja, meerdere:
  forum over tuinieren, en medische dingen.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |