×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lees en leef mee met verhalen uit Vriendin 7

Reageer op verhalen uit Vriendin 7

In Vriendin 7 staan deze week weer mooie, emotionele verhalen. Wil je je mening geven, een hart onder de riem steken of je ervaring delen, dat kan hier!


Dankzij een dieet is de zoon van Natasja van zijn ADHD-klachten af

Een uitzending van 2Vandaag veranderde in één klap het leven van Mees, de twaalfjarige zoon van Natasja (44). Na zijn leven lang onrustig en druk te zijn geweest, zorgde een speciaal dieet ervoor dat hij nu vrij is van zijn ADHD-klachten.

"Al na twee weken diëten was hij een ander kind"

Reageer op dit verhaal of deel je ervaring

Bente mag eindelijk slapen...

Bente Hindriks werd tien jaar geleden geboren met een ernstige huidziekte waardoor haar lichaampje helemaal open lag. Haar ouders vroegen de artsen om levensbeëindiging, maar dat is in Nederland strafbaar bij baby’s.

"Welke ouder wenst haar kind nou dood?!"

Reageer op dit verhaal of deel je ervaring

Violeta ontsnapte ternauwernood aan een vuurzee

"De brand heeft mijn gevoel van veiligheid weggenomen”

Violeta (37) werd drie jaar geleden compleet verrast door een grote brand in het gebouw waar ze woont, en is daardoor nog steeds van slag: “Het is een groot wonder dat ik het heb overleefd”

Reageer op dit verhaal of deel je ervaring

Marit zamelt geld in voor de hartoperatie van haar neefje Bouba

Als Marit en Tombong horen dat hun achterneefje in Gambia dringend een hartoperatie nodig heeft, aarzelen ze geen moment. Ze starten direct een inzamelingsactie voor Bouba.

"Ons doel is dat Bouba alles kan wat een eenjarige kan"

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Inges man is overleden en dat geeft haar rust

"Er viel een enorme last van me af toen hij overleed"

Inge (34) wist vier jaar lang dat haar man ongeneeslijk ziek was. Alles stond in het teken van zijn naderend afscheid. Toch kan Inge nu door: “Ik voel me vreselijk schuldig, maar ik wil leven en de wereld ontdekken”

Reageer op dit verhaal of deel je eigen ervaring

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |