×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jouw reactie op artikelen in Vriendin 6

Jouw reactie op verhalen in Vriendin

In Vriendin 6 staan weer een aantal mooie, persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?


Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

 

 

 

 

Met vage klachten als moeheid, duizelingen en hartkloppingen ging Daniela (35) van huisarts naar neuroloog naar cardioloog. Ze liet keer op keer haar bloed checken, maar er werd niets gevonden. Totdat ze iets las over de aandoening chronische hyperventilatie.

“Mijn hart ging zo tekeer, dat kon niet goed zijn."

Reageer op dit verhaal

Amarins vindt het heel moeilijk om een vriendschap op te bouwen.

Amarins (31) is een leuke jonge vrouw, met een vriend, een baan en een kinderwens. Maar zonder vriendinnen. En die mist ze heel erg in haar leven...

Reageer op dit verhaal

“Mijn man en ik leerden hun letterlijk vallen en opstaan”

Adinda (11) en Renzo (9) werden allebei geboren zonder ogen. Moeder Mariska (39) probeert hen zo goed mogelijk te begeleiden bij het opgroeien.

“Inmiddels weet ik dat niet een handicap een kind maakt, maar het karakter.”

Reageer op dit verhaal

Van de ene op de andere dag moet Margaretha (29) haar beautysalon sluiten wegens instortingsgevaar. Ruim twee maanden na de sloop van winkelcentrum ’t Loon in Heerlen is ze de ergste schrik pas te boven.

“Het voelde alsof mijn levenswerk van me werd afgepakt”

Reageer op dit verhaal

Vriendin’s Sonja, vijfenhalve maand zwanger van haar eerste kind, kreeg een consult van babyfluisteraar Selma. Wat zou haar ongeboren baby te vertellen hebben?

Selma: “Ongeboren baby’s communiceren constant met ons”

Wat is jouw mening hierover?

Plaats een reactie

Welk van deze verhalen lijkt jou het mooist?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knoeffel wo 8 feb '12 21:33

  Reactie: Over slecht vriendschappen kunnen sluiten.
  vind erg jammer dat je geen vriendinne hebt als je in de buurt woont ik zoek ook een leuk vriendin voor dingen mee te doen
  Reageer!