×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jouw reactie op artikelen in Vriendin 6

Jouw reactie op verhalen in Vriendin

In Vriendin 6 staan weer een aantal mooie, persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?


Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

 

 

 

 

Met vage klachten als moeheid, duizelingen en hartkloppingen ging Daniela (35) van huisarts naar neuroloog naar cardioloog. Ze liet keer op keer haar bloed checken, maar er werd niets gevonden. Totdat ze iets las over de aandoening chronische hyperventilatie.

“Mijn hart ging zo tekeer, dat kon niet goed zijn."

Reageer op dit verhaal

Amarins vindt het heel moeilijk om een vriendschap op te bouwen.

Amarins (31) is een leuke jonge vrouw, met een vriend, een baan en een kinderwens. Maar zonder vriendinnen. En die mist ze heel erg in haar leven...

Reageer op dit verhaal

“Mijn man en ik leerden hun letterlijk vallen en opstaan”

Adinda (11) en Renzo (9) werden allebei geboren zonder ogen. Moeder Mariska (39) probeert hen zo goed mogelijk te begeleiden bij het opgroeien.

“Inmiddels weet ik dat niet een handicap een kind maakt, maar het karakter.”

Reageer op dit verhaal

Van de ene op de andere dag moet Margaretha (29) haar beautysalon sluiten wegens instortingsgevaar. Ruim twee maanden na de sloop van winkelcentrum ’t Loon in Heerlen is ze de ergste schrik pas te boven.

“Het voelde alsof mijn levenswerk van me werd afgepakt”

Reageer op dit verhaal

Vriendin’s Sonja, vijfenhalve maand zwanger van haar eerste kind, kreeg een consult van babyfluisteraar Selma. Wat zou haar ongeboren baby te vertellen hebben?

Selma: “Ongeboren baby’s communiceren constant met ons”

Wat is jouw mening hierover?

Plaats een reactie

Welk van deze verhalen lijkt jou het mooist?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knoeffel wo 8 feb '12 21:33

  Reactie: Over slecht vriendschappen kunnen sluiten.
  vind erg jammer dat je geen vriendinne hebt als je in de buurt woont ik zoek ook een leuk vriendin voor dingen mee te doen
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |