×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jouw reactie op artikelen in Vriendin 6

Jouw reactie op verhalen in Vriendin

In Vriendin 6 staan weer een aantal mooie, persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?


Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

 

 

 

 

Met vage klachten als moeheid, duizelingen en hartkloppingen ging Daniela (35) van huisarts naar neuroloog naar cardioloog. Ze liet keer op keer haar bloed checken, maar er werd niets gevonden. Totdat ze iets las over de aandoening chronische hyperventilatie.

“Mijn hart ging zo tekeer, dat kon niet goed zijn."

Reageer op dit verhaal

Amarins vindt het heel moeilijk om een vriendschap op te bouwen.

Amarins (31) is een leuke jonge vrouw, met een vriend, een baan en een kinderwens. Maar zonder vriendinnen. En die mist ze heel erg in haar leven...

Reageer op dit verhaal

“Mijn man en ik leerden hun letterlijk vallen en opstaan”

Adinda (11) en Renzo (9) werden allebei geboren zonder ogen. Moeder Mariska (39) probeert hen zo goed mogelijk te begeleiden bij het opgroeien.

“Inmiddels weet ik dat niet een handicap een kind maakt, maar het karakter.”

Reageer op dit verhaal

Van de ene op de andere dag moet Margaretha (29) haar beautysalon sluiten wegens instortingsgevaar. Ruim twee maanden na de sloop van winkelcentrum ’t Loon in Heerlen is ze de ergste schrik pas te boven.

“Het voelde alsof mijn levenswerk van me werd afgepakt”

Reageer op dit verhaal

Vriendin’s Sonja, vijfenhalve maand zwanger van haar eerste kind, kreeg een consult van babyfluisteraar Selma. Wat zou haar ongeboren baby te vertellen hebben?

Selma: “Ongeboren baby’s communiceren constant met ons”

Wat is jouw mening hierover?

Plaats een reactie

Welk van deze verhalen lijkt jou het mooist?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knoeffel wo 8 feb '12 21:33

  Reactie: Over slecht vriendschappen kunnen sluiten.
  vind erg jammer dat je geen vriendinne hebt als je in de buurt woont ik zoek ook een leuk vriendin voor dingen mee te doen
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |