×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5 - Weggevallen woord

Laatste alinea van het artikel.
01.02.2012 -

In de tekst op pagina 46 over Tine die heimelijk verliefd is op de broer van haar lief, is het laatste woord weggevallen. Dit is de complete laatste alinea:


Tine: "Ik voel me vaak schuldig naar Rob toe: als ik me mooi maak voor Edwin, als ik tijdens het vrijen aan Edwin denk, als ik fantaseer over hoe mijn toekomst eruit zou zien als ik met Edwin was. Het blijft bij nadenken en fantaseren en dat besef doet pijn, maar ik heb dat gegeven wel geaccepteerd. Ik zou ook nooit willen dat Rob erachter kwam wat ik voor zijn broer voel. Het zou zijn hart breken en dat verdient hij niet. Bovendien zou het ons onze relatie kosten en dat wil ik echt niet. Als ik Edwin niet kan krijgen, wil ik niets liever dan verder met Rob.

Ik hoop heel erg dat mijn gevoelens voor Edwin vanzelf minder worden. In anderhalf jaar tijd is dat nog niet gebeurd, maar de verliefdheid moet toch een keer overgaan? Ik weet dat mijn gevoelens zouden verdwijnen als ik Edwin niet meer zou zien, maar dat is geen optie. En diep van binnen wíl ik dat ook niet, ik wil Edwin juist blijven zien. Maar het zou fijn zijn als ik voor honderd procent voor mijn relatie met Rob kon gaan, en niet voor 95 procent zoals nu. Die andere vijf procent is mijn droom die toch nooit zal uitkomen, maar die vooralsnog niet wil verdwijnen.”
 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een onmogelijke verliefdheid gehad? (vink de 'anoniem-box' aan als je anoniem wilt reageren.)

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Eefje84 vr 3 feb '12 21:40

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  Ik geniet van mijn man, geen andere liefde voor nodig!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tuha vr 3 feb '12 23:04

  Reactie: Ja, maar niet heel erg.
  ik dacht dat het verliefdheid was, aandacht van een andere man, maar ikhoud teveel van mijn man om daar in mee te gaan, ik wil mijn man voor geen goud kwijt
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 5 feb '12 09:25

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  ik ben dol op mijn vriend. en moet zo blijven.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 29 feb '12 19:19

  Reactie: Ja, maar niet heel erg.
  maar zo iets kan gebeuren
  Reageer!