×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5 - Weggevallen woord

Laatste alinea van het artikel.
01.02.2012 -

In de tekst op pagina 46 over Tine die heimelijk verliefd is op de broer van haar lief, is het laatste woord weggevallen. Dit is de complete laatste alinea:


Tine: "Ik voel me vaak schuldig naar Rob toe: als ik me mooi maak voor Edwin, als ik tijdens het vrijen aan Edwin denk, als ik fantaseer over hoe mijn toekomst eruit zou zien als ik met Edwin was. Het blijft bij nadenken en fantaseren en dat besef doet pijn, maar ik heb dat gegeven wel geaccepteerd. Ik zou ook nooit willen dat Rob erachter kwam wat ik voor zijn broer voel. Het zou zijn hart breken en dat verdient hij niet. Bovendien zou het ons onze relatie kosten en dat wil ik echt niet. Als ik Edwin niet kan krijgen, wil ik niets liever dan verder met Rob.

Ik hoop heel erg dat mijn gevoelens voor Edwin vanzelf minder worden. In anderhalf jaar tijd is dat nog niet gebeurd, maar de verliefdheid moet toch een keer overgaan? Ik weet dat mijn gevoelens zouden verdwijnen als ik Edwin niet meer zou zien, maar dat is geen optie. En diep van binnen wíl ik dat ook niet, ik wil Edwin juist blijven zien. Maar het zou fijn zijn als ik voor honderd procent voor mijn relatie met Rob kon gaan, en niet voor 95 procent zoals nu. Die andere vijf procent is mijn droom die toch nooit zal uitkomen, maar die vooralsnog niet wil verdwijnen.”
 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een onmogelijke verliefdheid gehad? (vink de 'anoniem-box' aan als je anoniem wilt reageren.)

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Eefje84 vr 3 feb '12 21:40

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  Ik geniet van mijn man, geen andere liefde voor nodig!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tuha vr 3 feb '12 23:04

  Reactie: Ja, maar niet heel erg.
  ik dacht dat het verliefdheid was, aandacht van een andere man, maar ikhoud teveel van mijn man om daar in mee te gaan, ik wil mijn man voor geen goud kwijt
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 5 feb '12 09:25

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  ik ben dol op mijn vriend. en moet zo blijven.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 29 feb '12 19:19

  Reactie: Ja, maar niet heel erg.
  maar zo iets kan gebeuren
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!