×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Reageren op artikelen in Vriendin 5?

Lees de persoonlijke verhalen van lezeressen, en reageer!
01.02.2012 -

Ook in Vriendin 5 staan weer een aantal mooie, persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?


Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

Marrije werd na de bevalling van haar derde kind verlaten door haar man

Zes dagen na de geboorte van hun derde kind pakte de man van Marrije (33) zijn spullen en vertrok. Marrije stortte in maar kwam er uiteindelijk sterker uit.

Ik hoef geen relatie te hebben om gelukkig te zijn met drie kinderen.

Reageer op dit verhaal

Jolanda heeft de ziekte van Bechterew, een reumatische aandoening 

Als vermoeidheid en pijn de overhand nemen en haar leven gaan beheersen, vindt Jolanda (39) een behandeling die het leven met de ziekte van Bechterew een stuk makkelijker maakt.

'Nu ik weet wat er is, ben ik een veel leukere moeder.'

Reageer op dit verhaal

Katja heeft schulden en moet rondkomen van zestig euro per week

Bijna een kwart van de mensen in Nederland koopt wel eens spullen waar ze eigenlijk geen geld voor hebben, blijkt uit onderzoek van het Nibud. Een van hen is Katja (34). Een televisie, cadeaus, kleding: zij kocht het via internet, op afbetaling. Nu zit ze met een schuld van ruim tienduizend euro.

'Elke keer dat ik geld over heb, eten we een ijsje.' 

Reageer op dit verhaal 

Niemand weet dat Leonies man homo is

Leonie (34) is bijna acht jaar samen met Frank (35), met wie ze twee kinderen van zeven en vier heeft dankzij ‘zelfstandige inseminatie’. Frank valt namelijk op mannen.

'Hij wil een normaal leven, ik warmte en gezelligheid.'

Reageer op dit verhaal

Tine is heimelijk verliefd op de broer van haar vriend

Tine (29) heeft een relatie met Rob (30). Ze houdt van hem, maar is verliefd op iemand anders… Robs broer Edwin.

'Opeens bekeek ik mijn zwager met andere ogen. Verliefde ogen.'

Reageer op dit verhaal

Plaats een reactie

Heb jij schulden?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Polly52 wo 29 feb '12 19:20

  Reactie: Nee.
  gelukkig niet,ik weet wat er in komt en wat er uit gaat.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |