×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2 - weggevallen tekst in artikel

Laatste alinea van het artikel.
17.01.2012 -

Bericht van de redactie: In Vriendin nummer 2 is helaas de laatste tekstregel weggevallen bij het verhaal van Petra over haar tweeling (Aan Vriendin, pagina 18 t/m 21). Onze excuses hiervoor.


 

Veel te vroeg beviel Petra (32) van haar tweeling Dillan en Collin. Een week na zijn geboorte overleed Dillan en drie maanden later stierf ook Collin. Anderhalf jaar later kregen Petra en haar man weer een zoon: Caleb. Ze is blij, maar vindt dat haar verdriet om de tweeling er ook mag zijn.
 
Laatste alinea:
 
"Thuiskomen met Caleb was dan ook het mooiste wat er was. Als iemand me vraagt hoeveel kinderen ik heb, zeg ik meestal dat ik twee engeltjes en een bengeltje heb. Ik probeer bewust het taboe te doorbreken op het verdriet om een overleden kind. Uit onmacht maakten mensen uit onze omgeving en zelfs mensen die we nauwelijks kenden de pijnlijkste opmerkingen. ‘Je moet weer gaan genieten.’ Of: ‘Je hoeft niet meer verdrietig te zijn nu Caleb er is.’ Goed bedoeld, maar niet troostend. Gelukkig heb ik ook veel steun gekregen. Soms zelfs uit onverwachte hoek. Van mensen die ik niet zo goed kende bijvoorbeeld, maar die zelf ook iets heftigs hebben meegemaakt. Ik vind het fijn als mensen gewoon naar me luisteren, een arm om me heen slaan. En mijn verdriet om Dillan en Collin laten zijn voor wat het is. Het niet proberen weg te praten, dát is troostend."

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!