×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2 - weggevallen tekst in artikel

Laatste alinea van het artikel.
17.01.2012 -

Bericht van de redactie: In Vriendin nummer 2 is helaas de laatste tekstregel weggevallen bij het verhaal van Petra over haar tweeling (Aan Vriendin, pagina 18 t/m 21). Onze excuses hiervoor.


 

Veel te vroeg beviel Petra (32) van haar tweeling Dillan en Collin. Een week na zijn geboorte overleed Dillan en drie maanden later stierf ook Collin. Anderhalf jaar later kregen Petra en haar man weer een zoon: Caleb. Ze is blij, maar vindt dat haar verdriet om de tweeling er ook mag zijn.
 
Laatste alinea:
 
"Thuiskomen met Caleb was dan ook het mooiste wat er was. Als iemand me vraagt hoeveel kinderen ik heb, zeg ik meestal dat ik twee engeltjes en een bengeltje heb. Ik probeer bewust het taboe te doorbreken op het verdriet om een overleden kind. Uit onmacht maakten mensen uit onze omgeving en zelfs mensen die we nauwelijks kenden de pijnlijkste opmerkingen. ‘Je moet weer gaan genieten.’ Of: ‘Je hoeft niet meer verdrietig te zijn nu Caleb er is.’ Goed bedoeld, maar niet troostend. Gelukkig heb ik ook veel steun gekregen. Soms zelfs uit onverwachte hoek. Van mensen die ik niet zo goed kende bijvoorbeeld, maar die zelf ook iets heftigs hebben meegemaakt. Ik vind het fijn als mensen gewoon naar me luisteren, een arm om me heen slaan. En mijn verdriet om Dillan en Collin laten zijn voor wat het is. Het niet proberen weg te praten, dát is troostend."

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |