×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De nieuwjaarskus

De nieuwjaarskus
01.01.2012 -

Het kan heel ongemakkelijk zijn, die nieuwjaarszoenen van collega’s of mensen die je niet heel goed kent.


Je komt er helaas vaak moeilijk onderuit. Uit een onderzoek van nationalevacaturebank.nl blijkt dat veel Nederlanders (43%) er niet op zitten te wachten. Sommigen ruiken niet fris uit de mond of blijven je heel lang vasthouden. Je komt al snel afstandelijk over als je het niet doet. Daarom worden vaak smoesjes verzonnen als: ‘ik ben verkouden’. Je kunt het ook vermijden door in één keer iedereen gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Bron: Nu.nl

Plaats een reactie

Ben jij van het nieuwjaarzoenen?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 16:38

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  ik hou er niet van om iedereen te zoenen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 16:49

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  Gatsie nee. Dat kleffe gedoe, ik houd er helemaal niet van. Is toch ook zo fake als de pest? Waarom alleen op 1 januari?
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 19:51

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  Ik heb een trucje die ik op mijn werk gebruik....... Ik werk achter een grote balie, die vanzelf voor een afstand zorgt als het nodig is. En voor de leukste collega's loop ik graag even om die balie heen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 zo 8 jan '12 21:46

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  ik vind het belangrijk dat je iedereen het beste maar wenst voor het nieuwjaar en dat mag met een zoen of elkaar een hand geven
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 jan '12 11:34

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  Zoenen hoeft voormij echt niet met iedereeeeeeeeeeeeen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  boekenwurm7 vr 10 feb '12 14:45

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  heerlijk toch!!
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |