×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De nieuwjaarskus

De nieuwjaarskus
01.01.2012 -

Het kan heel ongemakkelijk zijn, die nieuwjaarszoenen van collega’s of mensen die je niet heel goed kent.


Je komt er helaas vaak moeilijk onderuit. Uit een onderzoek van nationalevacaturebank.nl blijkt dat veel Nederlanders (43%) er niet op zitten te wachten. Sommigen ruiken niet fris uit de mond of blijven je heel lang vasthouden. Je komt al snel afstandelijk over als je het niet doet. Daarom worden vaak smoesjes verzonnen als: ‘ik ben verkouden’. Je kunt het ook vermijden door in één keer iedereen gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Bron: Nu.nl

Plaats een reactie

Ben jij van het nieuwjaarzoenen?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 16:38

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  ik hou er niet van om iedereen te zoenen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 16:49

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  Gatsie nee. Dat kleffe gedoe, ik houd er helemaal niet van. Is toch ook zo fake als de pest? Waarom alleen op 1 januari?
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 1 jan '12 19:51

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  Ik heb een trucje die ik op mijn werk gebruik....... Ik werk achter een grote balie, die vanzelf voor een afstand zorgt als het nodig is. En voor de leukste collega's loop ik graag even om die balie heen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 zo 8 jan '12 21:46

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  ik vind het belangrijk dat je iedereen het beste maar wenst voor het nieuwjaar en dat mag met een zoen of elkaar een hand geven
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 jan '12 11:34

  Reactie: Nee, echt alleen familie en goede vrienden/vriendinnen
  Zoenen hoeft voormij echt niet met iedereeeeeeeeeeeeen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  boekenwurm7 vr 10 feb '12 14:45

  Reactie: Ik vind het prima, heb er geen moeite mee!
  heerlijk toch!!
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |