×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Singles Day: vier vandaag dat je single bent

Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent
11.11.2017 -

Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.


Singles Day is een dag waarop mensen vieren dat ze vrijgezel zijn. Het feest is dan ook op 11 november (11/11) omdat het nummer één symbool staat voor alleen zijn. Bol.com is de eerste Nederlandse webwinkel die zaterdag meedoet aan deze feestdag. Zo proberen ze mensen te verleiden om cadeautjes te kopen voor zichzelf. Om in de stemming te komen hieronder een paar voordelen van single zijn.

4 voordelen van single zijn:

- Je bent zelfbewuster
Als je single bent, leer je jezelf goed kennen. Je bent op jezelf aangewezen en je ontdekt daardoor hoe je op bepaalde situaties reageert en wat je van bepaalde situaties vindt zonder dat je wordt beïnvloed door een partner.

- Je hebt slaapt beter
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen over het algemeen slechter slapen als er iemand naast hen ligt. Het blijkt dat vrouwen veel sneller dan mannen geluiden oppakken als ze slapen en daardoor wakker worden.

- Je bespaard geld
Je hoeft niet constant dure kerstcadeautjes, etentjes, bioscoopkaartjes of Valentijnscadeautjes te kopen. Vind je het leuk om cadeautjes te kopen? Verwen jezelf dan eens met een leuk kerstcadeautje.

- Jij bent de baas over de afstandsbediening
Dus geen compromissen over wat je vanavond kijkt. Maar gewoon lekker dat hele seizoen van je favoriete serie kijken. Of juist een avondje genieten van een heerlijke chickflick. (Dus ook geen voetbal meer).

Bron: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |