×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spoiler alert: de hoogtepunten uit de zomercliffhanger van GTST

Spoiler alert: de hoogtepunten uit de zomercliffhanger van GTST
07.07.2017 -

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is al te zien op Videoland en daarom hebben we vijf hoogtepunten uit de aflevering. Al zullen we natuurlijk niet té veel verklappen van deze vurige aflevering.


Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Hooi) graven ergens in een bos een kuil en crimineel Jos 'De Beer' (Bas Keijsers) heeft wrede plannen voor de twee. 

De aflevering begint met een 'eerder die avond'. Lucas (Ferry Doedens) en Felix (Urvin Monte) krijgen door dat er iets mis is in Boks als ze vlammen zien.  

Rover (Buddy Vedder) heeft genoeg redenen om dit seizoen af te sluiten met een glimlach. Zo slaagde zijn informatie-avond over het opvangen van asielzoekers en praat zijn vriendinnetje Kimberley (Britt Scholte) ook weer tegen hem.

Voor Aysen (Dilan Yurdakul) en Rikki (Robin Martens) ziet het er helaas slechter uit. Zij zijn geraakt door het vallend puin en Sjoerd (Guido Spek) moet beslissen wie hij gaat redden. 

Misschien had je het al in het nieuws gelezen, maar Jef Alberts (Bartho Braat) keert terug. Terwijl Boks in vlammen opgaat, rinkelt op een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk de telefoon. Een man neemt op en dan klinkt die kenmerkende bromstem: "... hallo? Hey, wat leuk dat je belt. Hoe is het met je? Wat zeg je... maar? Wanneer is de begrafenis?" Jef trekt zijn overbekende, ernstig bezorgde blik. 

Bekijk de zomercliffhanger vanavond om 20.30 uur op RTL 4. 

Bron: www.televizier.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |