×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spoiler alert: de hoogtepunten uit de zomercliffhanger van GTST

Spoiler alert: de hoogtepunten uit de zomercliffhanger van GTST
07.07.2017 -

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is al te zien op Videoland en daarom hebben we vijf hoogtepunten uit de aflevering. Al zullen we natuurlijk niet té veel verklappen van deze vurige aflevering.


Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Hooi) graven ergens in een bos een kuil en crimineel Jos 'De Beer' (Bas Keijsers) heeft wrede plannen voor de twee. 

De aflevering begint met een 'eerder die avond'. Lucas (Ferry Doedens) en Felix (Urvin Monte) krijgen door dat er iets mis is in Boks als ze vlammen zien.  

Rover (Buddy Vedder) heeft genoeg redenen om dit seizoen af te sluiten met een glimlach. Zo slaagde zijn informatie-avond over het opvangen van asielzoekers en praat zijn vriendinnetje Kimberley (Britt Scholte) ook weer tegen hem.

Voor Aysen (Dilan Yurdakul) en Rikki (Robin Martens) ziet het er helaas slechter uit. Zij zijn geraakt door het vallend puin en Sjoerd (Guido Spek) moet beslissen wie hij gaat redden. 

Misschien had je het al in het nieuws gelezen, maar Jef Alberts (Bartho Braat) keert terug. Terwijl Boks in vlammen opgaat, rinkelt op een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk de telefoon. Een man neemt op en dan klinkt die kenmerkende bromstem: "... hallo? Hey, wat leuk dat je belt. Hoe is het met je? Wat zeg je... maar? Wanneer is de begrafenis?" Jef trekt zijn overbekende, ernstig bezorgde blik. 

Bekijk de zomercliffhanger vanavond om 20.30 uur op RTL 4. 

Bron: www.televizier.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |