×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Derk Bolt met cameraman ontvoerd in Colombia

Derk Bolt met cameraman ontvoerd in Colombia
20.06.2017 -

Spoorloos-presentator Derk Bolt (62) en cameraman Eugenio Follender zijn verdwenen in een gevaarlijk gebied in Colombia. Ze waren op zoek naar de biologische ouders van een Nederlander die geadopteerd is.


Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt dat twee medewerkers van Spoorloos worden vastgehouden door guerrillabeweging ELN. 

KRO-NCRV en Het ministerie van Buitenlandse Zaken noemen nog geen namen. Volgens het ministerie om de ontwikkelingen niet te beïnvloeden. 

Derk Bolt en zijn cameraman zijn sinds zaterdag niet meer gezien. De Colombiaanse autoriteiten eisen vrijlating. Er zijn veiligheidstroepen gestuurd om te Nederlanders te zoeken. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie