×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fajah Lourens openhartig over de dood van haar neefje

Fajah Lourens openhartig over de dood van haar neefje
15.06.2017 -

Gisteravond vertelde Fajah Lourens in Van Der Vorst Ziet Sterren het emotionele verhaal over de dood van haar neefje.


Die killerbody? Wat maak het nog uit? 
Op 22 juli slaat het noodlot toe. Haar neefje Elfin, het elf maanden oude zoontje van haar zus, komt om het leven bij een familiedrama. De vader van Elfin gooit zijn zoontje uit het zolderraam naar buiten en springt daarna zelf. Beiden overleven het niet.  “Dat was verschrikkelijk, het was de ergste dag uit mijn leven. Als je zoiets meemaakt, is niets meer belangrijk. Die killerbody? Ik dacht alleen maar: wat maakt het nog uit? Het interesseerde me echt niet.''

Traumatische gebeurtenis
Fajah vertelt aan Peter van der Vorst dat haar zoon Shai de gebeurtenis van dichtbij meemaakte. Hij wil er niet over praten. In het interview legt Fajah uit dat vergeven heel belangrijk is en dat ze dankbaar is voor de laatste maanden met haar neefje. Ze kon iedere dag met hem opstaan en leerde hem te stoppen met huilen. 
 

Eind vorig jaar vertelde Fajah Lourens meer over haar heftige jaar in Vriendin. Lees het interview hier terug. 

De aflevering terugzien? Klik hier

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie