×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Video: Aziatische olifanten betreden nieuwe buitenverblijf in ARTIS

Video: Aziatische olifanten betreden nieuwe buitenverblijf in ARTIS
14.06.2017 -

Gisteren verkenden de drie olifanten in ARTIS voor het eerst hun nieuwe buitenverblijf. En dat vond kleine Sanuk nog best eng. Webredacteur Myra was bij dit moment aanwezig en maakte een video van de drie dierentuinbewoners.


Even wennen
Nadat de grote toegangspoort openging, kwam Thong Thai met dochters Yindee en Sanuk naar buiten. Ze stapten met enige twijfel hun verblijf in en moesten wennen aan de grote belangstelling die ervoor was. Pers met camera's en enthousiaste bezoekers maakten een grote indruk. Kleine Sanuk rende daarom nog een aantal keren terug naar binnen, gevolgd door moeder en zus. 

Nieuw verblijf
Het verblijf is speciaal voor de dieren gemaakt, zodat het zo goed mogelijk aansluit op de behoeften van de olifanten. Zo kunnen zij zwemmen in stromend water, rollen in de modderpoel, schuren tegen de boom en eten uit de speciaal daarvoor gemaakte rotsen. 
 

Bron: ARTIS
Foto: Amber Dekker

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie