×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dit jaar examen gedaan? KLM deelt gratis vliegtickets uit!

Dit jaar examen gedaan? KLM deelt gratis vliegtickets uit!
10.06.2017 -

Heb je dit jaar examen gedaan en denk je je diploma binnen te slepen? Meld je dan snel aan voor de winactie van KLM. Dan maak je namelijk kans op twee vliegtickets ter waarde van duizend euro. Weten hoe je mee doet?


Vliegtickets
Ze geven vijf keer twee tickets ter waarde van 1000 euro voor een bestemming wereldwijd weg, maar ook tien keer twee tickets van 400 euro voor een vakantie binnen Europa. Zo kun jij na al dat bikkelen even genieten van een welverdiende vakantie voordat je misschien gaat studeren. 

Inschrijven
Om kans te maken kunnen eindexamenkandidaten zich tot uiterlijk 12 juni 23.59 uur inschrijven via deze link. Geslaagden scholieren moeten voor 15 juni 23.59 uur de vlag buiten hangen, met hun tas eraan. Op 16 juni worden de winnaars bekend gemaakt en komt KLM de tickets in je tas stoppen. Hiervoor moet je dan ook toestemming geven om met een ladder in je tuin te mogen komen. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie