×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale
10.05.2017 -

Gisteravond vond de 1e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. We zetten de hoogtepunten even op een rijtje.


De volgende landen zien we zaterdag terug in de finale: Zweden, Portugal, Azerbeidzjan, Armenië, België, Australië, Griekenland, Polen, Moldavië en Cyprus. 

Op Twitter ging het los. De hilarische berichten hieronder moet je echt even zien. 

Zweden is door naar de eerste halve finale. Robin Bengtsson keek zwoel in de camera. Of was het Winston? 

Het lied van de 17-jarige Isaiah uit Australië werd goed ontvangen. De oud-winnaar van X-Factor wist een plek te veroveren in de finale. Maargoed, dat kan ook bijna niet anders. Het zou gek zijn als het grootste land van Europa niet zou deelnemen aan de finale, toch? 

De paardenstaart van Montenegro maakte indruk, maar zwaait toch niet de finale in. 

Blanche vertegenwoordigde België met het liedje City Lights. Jan Smit zei dat hij hoopte dat ze er met veel zelfvertrouwen zou staan. Na de repetities had de zangeres al behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen namelijk. Desondanks zien we België zaterdag gewoon terug in de finale. Goed gedaan dus!

Portugal werd goed ontvangen. Salvador Sobral gebruikte tijdens het zingen zijn hele lichaam, wat erg knap is. Uiteraard door naar de finale. Jan Smit wist nog een bril te verkopen aan de zanger, aldus Twitter. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!