×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale
10.05.2017 -

Gisteravond vond de 1e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. We zetten de hoogtepunten even op een rijtje.


De volgende landen zien we zaterdag terug in de finale: Zweden, Portugal, Azerbeidzjan, Armenië, België, Australië, Griekenland, Polen, Moldavië en Cyprus. 

Op Twitter ging het los. De hilarische berichten hieronder moet je echt even zien. 

Zweden is door naar de eerste halve finale. Robin Bengtsson keek zwoel in de camera. Of was het Winston? 

Het lied van de 17-jarige Isaiah uit Australië werd goed ontvangen. De oud-winnaar van X-Factor wist een plek te veroveren in de finale. Maargoed, dat kan ook bijna niet anders. Het zou gek zijn als het grootste land van Europa niet zou deelnemen aan de finale, toch? 

De paardenstaart van Montenegro maakte indruk, maar zwaait toch niet de finale in. 

Blanche vertegenwoordigde België met het liedje City Lights. Jan Smit zei dat hij hoopte dat ze er met veel zelfvertrouwen zou staan. Na de repetities had de zangeres al behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen namelijk. Desondanks zien we België zaterdag gewoon terug in de finale. Goed gedaan dus!

Portugal werd goed ontvangen. Salvador Sobral gebruikte tijdens het zingen zijn hele lichaam, wat erg knap is. Uiteraard door naar de finale. Jan Smit wist nog een bril te verkopen aan de zanger, aldus Twitter. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |