×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale

Eurovisie Songfestival: hoogtepunten van de 1e halve finale
10.05.2017 -

Gisteravond vond de 1e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. We zetten de hoogtepunten even op een rijtje.


De volgende landen zien we zaterdag terug in de finale: Zweden, Portugal, Azerbeidzjan, Armenië, België, Australië, Griekenland, Polen, Moldavië en Cyprus. 

Op Twitter ging het los. De hilarische berichten hieronder moet je echt even zien. 

Zweden is door naar de eerste halve finale. Robin Bengtsson keek zwoel in de camera. Of was het Winston? 

Het lied van de 17-jarige Isaiah uit Australië werd goed ontvangen. De oud-winnaar van X-Factor wist een plek te veroveren in de finale. Maargoed, dat kan ook bijna niet anders. Het zou gek zijn als het grootste land van Europa niet zou deelnemen aan de finale, toch? 

De paardenstaart van Montenegro maakte indruk, maar zwaait toch niet de finale in. 

Blanche vertegenwoordigde België met het liedje City Lights. Jan Smit zei dat hij hoopte dat ze er met veel zelfvertrouwen zou staan. Na de repetities had de zangeres al behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen namelijk. Desondanks zien we België zaterdag gewoon terug in de finale. Goed gedaan dus!

Portugal werd goed ontvangen. Salvador Sobral gebruikte tijdens het zingen zijn hele lichaam, wat erg knap is. Uiteraard door naar de finale. Jan Smit wist nog een bril te verkopen aan de zanger, aldus Twitter. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |