×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sabine en broer Sol dankbaar met tienduizenden kaartjes

Sabine en broer Sol dankbaar met tienduizenden kaartjes
03.05.2017 -

"Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid te omschrijven", schrijft Sol Wortelboer op Instagram bij de foto waarop hij met Sabine een van de ruim 33.000 ontvangen kaarten leest. Het was de laatste wens van Sabine om zo veel mogelijk kaartjes te ontvangen.


De kaartjes blijven binnenkomen. Niet alleen kaartjes, ook krijgt Sabine dozen met ballonnen. Sabine en broer Sol waren ontroerd toen er opeens 33.000 kaarten binnenkwamen. 

Stuur ook een kaartje 
Sabine Wortelboer (15) heeft een zeldzame vorm van kanker en wordt niet meer beter. Ze heeft nog één grote wens: zo veel mogelijk kaartjes ontvangen. Het meisje schreef vorige week op Facebook dat ze was gestopt met medicatie, nadat nieuwe uitslagen tegenvielen. Het is haar laatste wens om zo veel mogelijk kaartjes te ontvangen. Jij kunt ook een kaartje sturen naar Sabine. Je kaartje kan naar: Dullaertstraat 33, 4561 KA in Hulst. 

Foto: Instagram Sol Wortelboer

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie