×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen

Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen
29.04.2017 -

Vandaag is het Wereld Wensdag. Make-A-Wish Nederland heeft al duizenden wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laten gaan. Vandaag zetten we Make-A-Wish Nederland in het zonnetje met mooie verhalen.Stralen in een zelfontworpen jurk
De energieke Amber (10) heeft een kwaadaardige tumor. Heel graag wilde ze een eigen jurk ontwerpen. Als verrassing werd Amber opgehaald met een limousine en mocht haar eigen jurk ontwerpen, die uiteindelijk prachtig werd. Zien? Kijk hier

In een auto racen
Matt (12) heeft de ziekte van Duchenne en wil in een auto van The Fast & Furious racen. Hoe gaaf dat was, zie je hieronder. 

In een gele trein naar de dierentuin 
Elianne is 4 jaar en heeft leukemie. Ze wil niets liever dan een uitstapje naar de dierentuin. Maar dan wel met de gele trein. Haar droom kwam uit en hoe dat was, lees je hier

Achter de kassa zitten
Samara (3) lijdt aan leukemie en wilde 'winkeltje spelen' tot een hoger niveau tillen. Ze wilde in een echte supermarkt achter de kassa zitten en dat gebeurde! Haar avontuur kun je hieronder terugzien. 

Lezen welke mooie wensen nog meer in vervulling zijn gegaan? Kijk hier

Wil jij ook vandaag nog een mooie wens uit laten komen? Dat kan door een kaartje te sturen naar Sabine Wortelboer. Lees hier meer over haar wens. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |