×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen

Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen
29.04.2017 -

Vandaag is het Wereld Wensdag. Make-A-Wish Nederland heeft al duizenden wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laten gaan. Vandaag zetten we Make-A-Wish Nederland in het zonnetje met mooie verhalen.Stralen in een zelfontworpen jurk
De energieke Amber (10) heeft een kwaadaardige tumor. Heel graag wilde ze een eigen jurk ontwerpen. Als verrassing werd Amber opgehaald met een limousine en mocht haar eigen jurk ontwerpen, die uiteindelijk prachtig werd. Zien? Kijk hier

In een auto racen
Matt (12) heeft de ziekte van Duchenne en wil in een auto van The Fast & Furious racen. Hoe gaaf dat was, zie je hieronder. 

In een gele trein naar de dierentuin 
Elianne is 4 jaar en heeft leukemie. Ze wil niets liever dan een uitstapje naar de dierentuin. Maar dan wel met de gele trein. Haar droom kwam uit en hoe dat was, lees je hier

Achter de kassa zitten
Samara (3) lijdt aan leukemie en wilde 'winkeltje spelen' tot een hoger niveau tillen. Ze wilde in een echte supermarkt achter de kassa zitten en dat gebeurde! Haar avontuur kun je hieronder terugzien. 

Lezen welke mooie wensen nog meer in vervulling zijn gegaan? Kijk hier

Wil jij ook vandaag nog een mooie wens uit laten komen? Dat kan door een kaartje te sturen naar Sabine Wortelboer. Lees hier meer over haar wens. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |