×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: The Passion

Tv-tip: The Passion
13.04.2017 -

Vanavond wordt het paasverhaal weer gespeeld door bekende Nederlandse artiesten tijdens The Passion. Naar verwachting komen 20.000 mensen naar het spektakel in Leeuwarden. De EO en KRO-NCRV zenden The Passion rechtstreeks uit.


Rolverdeling
De rol van Jezus wordt dit jaar vertolkt door zanger Dwight Dissels en Maria door zangeres Elske DeWall. Ook Roel van Velzen, Johnny Kraaijkamp, Miro Kloosterman en Remco Veldhuis zijn te zien in het verhaal. De zevende editie van The Passion speelt zich af in Leeuwarden. Het muzikale evenement wordt live vertolkt op het Wilhelminaplein.

The Passion wordt vanavond live uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. Ook kun je het evenement live volgen via de livestream.

Foto: Jacqueline de Haas

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    chucky@1012 vr 14 apr '17 07:54

    Het was zo mooi en de hoofdpersoon heeft een geweldige stem! Prachtige uitzending
    Reageer!