×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

O'G3NE heeft volste vertrouwen in deelname Eurovisie Songfestival

O'G3NE heeft volste vertrouwen in deelname Eurovisie Songfestival
10.04.2017 -

“Ja, we gaan winnen”, zeggen de zussen Lisa, Amy en Shelley. Want als ze er zelf niet in geloven, kunnen ze niet winnen, vinden ze. Ze weten dat de concurrentie hoog ligt, maar de voorbereidingen van hun eigen act loopt op rolletjes.


Volgens de peilingen moeten de meiden hard hun best doen om op de eerste plaats te eindigen, maar O’G3NE denkt dat er nog van alles kan gebeuren. De bookmakers weten namelijk nog niet hoe alle acts er uiteindelijk uit komen te zien. Hun eigen act gaat staan als een huis, want tot nu verlopen de voorbereidingen precies zoals de zussen willen. Camera, belichting en kledingkeuze, overal wordt over nagedacht. De act houden ze nog wel even geheim…

Wedstrijdgevoel 
Zaterdag vond Eurovision in Concert in het Amsterdamse Vondel CS plaats. O’G3NE verwelkomde de deelnemers van het Songfestival en maakte kennis met onder andere kanshebbers Zweden en Italië. Het wedstrijdgevoel was er nog niet. O’G3NE verwacht dit pas in Kiev.

Bron: AD.nl

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie