×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

O’G3NE treedt als zevende act op in tweede halve finale Eurovisie Songfestival

O’G3NE treedt als zevende act op in tweede halve finale Eurovisie Songfestival
31.03.2017 -

Zussen Lisa, Amy en Shelley vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival met een lied over hun moeder: Lights and Shadows. De volgorde van acts in de tweede halve finale was nog niet bekend.


Eerder vertelden de zussen al dat ze de tweede halve finale niet een hele goede plek vinden om op te treden. Ze blijven wel positief, want ze gaan voor winst. O'G3NE vindt dat je van iedereen moet kunnen winnen, op welke plek je dan ook optreedt. 

Goede plek? 
Wel is het fijn als het een en ander meezit. Is de zevende plaats een meevaller? Volgens Songfestivalkenner Cornald Maas onderscheidt Nederland zich in ieder geval van de act voor en na O'G3NE.
 


Conflicten 
Misschien moet O'G3NE nog optreden als zesde act. Reden hiervoor is het optreden van Rusland, dat nu enorm onzeker is. De Russische artieste heeft een inreisverbod gekregen om Oekraïne binnen te komen, nadat ze via Rusland naar de Krim reisde. Hiermee heeft ze de wet overtreden.

We kunnen hiermee voor het eerst een optreden op afstand verwachten van Rusland. Er is namelijk ook nog een mogelijkheid om Rusland in eigen land te laten optreden en het met satellietverbinding te tonen op het Eurovisie Songfestival. 

Met het lied Lights and Shadows wil O’G3NE mensen met hetzelfde verdriet een hart onder de riem steken. Bekijk de muziekvideo hieronder. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!