×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Constanza Breukhoven krijgt zorg over kinderen terug

Welk effect heeft het op kinderen?
04.11.2011 -

De peuters Semmy en Soraiya mogen weer terug naar hun vader en moeder nadat ze tijdelijk bij hun oma Conny hebben gewoond.


Dit heeft een kinderrechter afgelopen donderdag bepaald. Constanza en vriend Mohammed werden verdacht van kluisroof uit het huis van Hans Breukhoven. Terwijl het familiedrama uitgebreid in de media was, nam Conny de zorg van haar kleinkinderen op zich.

Wanneer er discussies en ruzie tussen familieleden ontstaan, worden kinderen soms vergeten. Kinderen ondervinden wel degelijk hinder van heftige discussies. Ze doen het vaak minder goed op school en hebben ook op latere leeftijd nog last. De ruzie in huize Breukhoven is geen goed voorbeeld voor de kids. Maar wat zou het beste zijn voor Semmy en Soraiya op dit moment? Conny heeft haar twijfels over het terugkeren van de peuters naar Constanza en Mohammed: “Ik maak me zorgen over de kwaliteiten van hun ouderschap”. Wat vind jij?

Lees hier het hele artikel.

Plaats een reactie

Wat is volgens jou het beste voor de kinderen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  syl.paprika vr 4 nov '11 19:39

  Reactie: Bij Conny zullen de kinderen een rustiger leven leiden.
  rust en regelmaat is belangrijker. Je kan beter terug als je 12 bent.. dan ben je meer ontwikkeld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 20 nov '11 15:03

  Reactie: Geen mening.
  Iedereen mag zijn of haar mening hebben. Maar ik denk na, voordat je er een uitspreekt. Bedenk je dat je niet in hen schoenen staat. Wat zij voelen of denken dat weet je niet!! Wat ik zou doen als moeder is bedenken wat het beste is voor mijn kinderen en misschien zou hulp daarbij niet verkeerd zijn. Maar zou beslist iedereen hoe of wat in zijn leven juist of niet juist???
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |