×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Constanza Breukhoven krijgt zorg over kinderen terug

Welk effect heeft het op kinderen?
04.11.2011 -

De peuters Semmy en Soraiya mogen weer terug naar hun vader en moeder nadat ze tijdelijk bij hun oma Conny hebben gewoond.


Dit heeft een kinderrechter afgelopen donderdag bepaald. Constanza en vriend Mohammed werden verdacht van kluisroof uit het huis van Hans Breukhoven. Terwijl het familiedrama uitgebreid in de media was, nam Conny de zorg van haar kleinkinderen op zich.

Wanneer er discussies en ruzie tussen familieleden ontstaan, worden kinderen soms vergeten. Kinderen ondervinden wel degelijk hinder van heftige discussies. Ze doen het vaak minder goed op school en hebben ook op latere leeftijd nog last. De ruzie in huize Breukhoven is geen goed voorbeeld voor de kids. Maar wat zou het beste zijn voor Semmy en Soraiya op dit moment? Conny heeft haar twijfels over het terugkeren van de peuters naar Constanza en Mohammed: “Ik maak me zorgen over de kwaliteiten van hun ouderschap”. Wat vind jij?

Lees hier het hele artikel.

Plaats een reactie

Wat is volgens jou het beste voor de kinderen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  syl.paprika vr 4 nov '11 19:39

  Reactie: Bij Conny zullen de kinderen een rustiger leven leiden.
  rust en regelmaat is belangrijker. Je kan beter terug als je 12 bent.. dan ben je meer ontwikkeld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 20 nov '11 15:03

  Reactie: Geen mening.
  Iedereen mag zijn of haar mening hebben. Maar ik denk na, voordat je er een uitspreekt. Bedenk je dat je niet in hen schoenen staat. Wat zij voelen of denken dat weet je niet!! Wat ik zou doen als moeder is bedenken wat het beste is voor mijn kinderen en misschien zou hulp daarbij niet verkeerd zijn. Maar zou beslist iedereen hoe of wat in zijn leven juist of niet juist???
  Reageer!