×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Constanza Breukhoven krijgt zorg over kinderen terug

Welk effect heeft het op kinderen?
04.11.2011 -

De peuters Semmy en Soraiya mogen weer terug naar hun vader en moeder nadat ze tijdelijk bij hun oma Conny hebben gewoond.


Dit heeft een kinderrechter afgelopen donderdag bepaald. Constanza en vriend Mohammed werden verdacht van kluisroof uit het huis van Hans Breukhoven. Terwijl het familiedrama uitgebreid in de media was, nam Conny de zorg van haar kleinkinderen op zich.

Wanneer er discussies en ruzie tussen familieleden ontstaan, worden kinderen soms vergeten. Kinderen ondervinden wel degelijk hinder van heftige discussies. Ze doen het vaak minder goed op school en hebben ook op latere leeftijd nog last. De ruzie in huize Breukhoven is geen goed voorbeeld voor de kids. Maar wat zou het beste zijn voor Semmy en Soraiya op dit moment? Conny heeft haar twijfels over het terugkeren van de peuters naar Constanza en Mohammed: “Ik maak me zorgen over de kwaliteiten van hun ouderschap”. Wat vind jij?

Lees hier het hele artikel.

Plaats een reactie

Wat is volgens jou het beste voor de kinderen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  syl.paprika vr 4 nov '11 19:39

  Reactie: Bij Conny zullen de kinderen een rustiger leven leiden.
  rust en regelmaat is belangrijker. Je kan beter terug als je 12 bent.. dan ben je meer ontwikkeld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 20 nov '11 15:03

  Reactie: Geen mening.
  Iedereen mag zijn of haar mening hebben. Maar ik denk na, voordat je er een uitspreekt. Bedenk je dat je niet in hen schoenen staat. Wat zij voelen of denken dat weet je niet!! Wat ik zou doen als moeder is bedenken wat het beste is voor mijn kinderen en misschien zou hulp daarbij niet verkeerd zijn. Maar zou beslist iedereen hoe of wat in zijn leven juist of niet juist???
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |