×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uit Pauline's Keuken lanceert handige app

Uit Pauline's Keuken lanceert handige app
22.03.2017 -

De foodblog van Pauline is een groot succes. Niet alleen haar website, ook haar Instagram account heeft veel volgers. Nu lanceert Pauline een app met de heerlijkste recepten.


Sta je in de supermarkt en wil je snel nog wat tips opzoeken? Dan raadpleeg je waarschijnlijk je smartphone. Met deze app kun je favoriete recepten bewaren en weekmenu’s samenstellen.

Lees ook: Pauline's recept voor flammkuchen

Hotspots in verschillende steden
De app is ook handig als je een stad bezoekt. Pauline vertelt waar je heerlijk kunt eten in wel twintig verschillende steden.

Succesvolle zussen
Uit Pauline's Keuken is een merk van Pauline en haar zus Annika. Samen vertellen ze hoe je gemakkelijk iets lekkers op tafel kunt zetten. De app maakt dit dus nóg makkelijker. Dat blijkt uit de cijfers: de app is al meer dan 20.000 keer gedownload. 

Download de app gratis in de App Store of via Google Play. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie