×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op date met een lijsttrekker

Op date met een lijsttrekker
04.03.2017 -

Een lunch afspraak met Jesse Klaver, een diner met kaarslicht met Mark Rutte of een borrel met Geert Wilders? Vrijgezelle vrouwen uit Nederland zouden weleens op date willen met een lijsttrekker. Maar voor wie kiezen ze dan?


Lijsttrekkers 
De verkiezingen komen eraan en datingsite Lexa.nl deed onderzoek: welke lijsttrekker kiezen vrijgezelle vrouwen voor een date? Ze vroegen dit aan ongeveer 1200 vrouwen. Daar kwam uit dat één op de vijf vrouwen weleens op date wil met Jesse Klaver van GroenLinks. Dat zal vooral zijn geweest vanwege zijn spontaniteit en charisma. En natuurlijk zijn ook zijn looks niet onopgemerkt gebleven. Volgens het onderzoek is het uiterlijk van Klaver aantrekkelijker dan dat van de overige lijsttrekkers. Ook kozen vrouwen voor de humor van Mark Rutte, de intelligentie van Alexander Pechtold en de ideeën van Geert Wilders.

Activiteiten
En wat doe je dan met Rutte? Een hapje eten! Volgens het onderzoek is Mark de ideale kandidaat voor een diner bij kaarslicht, maar liefst de helft van de vrouwen vindt dit. Eén op de vijf vrouwen wil het dan wel graag over politiek hebben en zouden daarom graag een rondleiding door de Tweede Kamer krijgen. Sybrand Buma mag dan voor gids spelen en de dames rondleiden. De vrouwen die meer van een wandeling door het bos houden, nemen SGP lijsttrekker Kees van der Staaij mee aan de hand. 

Werk en privé
Natuurlijk zullen de gesprekken vooral over politiek gaan, maar ruim twee derde van de vrouwen is ook benieuwd hoe de politicus dit combineert met zijn privéleven. Wat is er nou belangrijker in het leven? En is er wel ruimte voor een relatie?

Overigens grote teleurstelling voor vrijgezelle vrouwen; Jesse Klaver is al getrouwd en heeft twee jonge kinderen. 

De Tweede Kamerverkiezing is op 15 maart. 

Bron: Lexa.nl
Foto: Merlijn Doomernik

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |