×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op date met een lijsttrekker

Op date met een lijsttrekker
04.03.2017 -

Een lunch afspraak met Jesse Klaver, een diner met kaarslicht met Mark Rutte of een borrel met Geert Wilders? Vrijgezelle vrouwen uit Nederland zouden weleens op date willen met een lijsttrekker. Maar voor wie kiezen ze dan?


Lijsttrekkers 
De verkiezingen komen eraan en datingsite Lexa.nl deed onderzoek: welke lijsttrekker kiezen vrijgezelle vrouwen voor een date? Ze vroegen dit aan ongeveer 1200 vrouwen. Daar kwam uit dat één op de vijf vrouwen weleens op date wil met Jesse Klaver van GroenLinks. Dat zal vooral zijn geweest vanwege zijn spontaniteit en charisma. En natuurlijk zijn ook zijn looks niet onopgemerkt gebleven. Volgens het onderzoek is het uiterlijk van Klaver aantrekkelijker dan dat van de overige lijsttrekkers. Ook kozen vrouwen voor de humor van Mark Rutte, de intelligentie van Alexander Pechtold en de ideeën van Geert Wilders.

Activiteiten
En wat doe je dan met Rutte? Een hapje eten! Volgens het onderzoek is Mark de ideale kandidaat voor een diner bij kaarslicht, maar liefst de helft van de vrouwen vindt dit. Eén op de vijf vrouwen wil het dan wel graag over politiek hebben en zouden daarom graag een rondleiding door de Tweede Kamer krijgen. Sybrand Buma mag dan voor gids spelen en de dames rondleiden. De vrouwen die meer van een wandeling door het bos houden, nemen SGP lijsttrekker Kees van der Staaij mee aan de hand. 

Werk en privé
Natuurlijk zullen de gesprekken vooral over politiek gaan, maar ruim twee derde van de vrouwen is ook benieuwd hoe de politicus dit combineert met zijn privéleven. Wat is er nou belangrijker in het leven? En is er wel ruimte voor een relatie?

Overigens grote teleurstelling voor vrijgezelle vrouwen; Jesse Klaver is al getrouwd en heeft twee jonge kinderen. 

De Tweede Kamerverkiezing is op 15 maart. 

Bron: Lexa.nl
Foto: Merlijn Doomernik

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |