×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Liza Sips lanceert 'MommyProof.TV' voor mommy's (to be)

Liza Sips lanceert 'MommyProof.TV' voor mommy's (to be)
02.03.2017 -

Actrice en schrijfster Liza Sips lanceerde vorige week een nieuw online moederplatform op de Negenmaandenbeurs. Het YouTube-kanaal, genaamd ‘MommyProof.TV’ is start gegaan met de eerste video’s.


MommyProof.TV
In de vaste rubrieken Babyproof, Confessions, Expert aan het Woord en MommyVlog worden mommy’s (to be) geïnformeerd over het moederschap. Experts delen feiten, verschillende type moeders bespreken stellingen en bekende Nederlandse mama’s vloggen hun leven met kinderen.

Video's
Liza, die vorig jaar moeder is geworden, bedenkt en produceert de video’s in samenwerking met Prénatal. Ook zij gaat vloggen voor het kanaal. In de eerste video’s shopt Liza de babyuitzet met zwangere actrice Anna Speller en gaat ze op bezoek bij ‘Echte Gooische moeder’ Pauline Wingelaar.  

Foto: Screenshot afkomstig van YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie