×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Grammy’s 2017: 5 albums om het weekend mee in te gaan

Grammy’s 2017: 5 albums om het weekend mee in te gaan
17.02.2017 -

Afgelopen maandagnacht werden de grote winnaars van de Grammy Awards bekend gemaakt. Volgens Spotify wordt er sinds de Grammy's wereldwijd meer muziek gestreamd, dus zet Vriendin voor jou 5 goed beluisterde albums op een rijtje. Dat wordt genieten komend weekend!


Grammy's 2017
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Adele met de meeste prijzen naar huis ging en dat ze haar liefdevolle speech wijdde aan Beyoncé.  Het album van Adele, 25, werd verkozen tot Beste album van het jaar, het nummer Hello tot Beste nummer en Beste plaat. Dit nummer zong ze dan ook prachtig tijdens de opening van de 59ste Grammy Award-uitreiking.

Optreden
Ook Beyoncé ging niet met lege handen naar huis. Ze won namelijk de prijs voor Beste video en Beste Urbanalbum. Nog veel opmerkelijker was haar eerste spectaculaire optreden met haar zwangerschapsbuik. Scroll naar beneden om deze en andere hoogtepunten van de avond terug te zien. 

De populariteit van de 59ste Grammy Award-uitreiking werd opgemerkt door digitale muziekservice Spotify. Wereldwijd wordt er sinds de Grammy’s meer muziek gestreamd. Vriendin zette voor jou goed beluisterde albums op een rijtje, die leuk zijn om komend weekend te streamen. 

Albums
• Adele - 25
• Ed Sheeran - DIVIDE
• Kensington - Control
• Beyonce - Lemonade
• Coldplay - A Head Full of Dreams 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie