×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

HappyNurse bezorgt ‘pure happiness' chocola

HappyNurse bezorgt ‘pure happiness' chocola
17.02.2017 -

De gehele maand februari is het mogelijk om een heerlijke reep pure chocola met een unieke boodschap te sturen naar vrienden of familie. Daarbij steun je ook nog eens het project Living Biobank van Proefdiervrij.


De gehele maand februari is het mogelijk om een stukje puur geluk te laten bezorgen via HappyNurse. Het gaat om een heerlijke reep pure chocola met een unieke boodschap. Verras je vrienden, familie of collega’s en steun daarbij ook nog eens het project Living Biobank van Proefdiervrij.

 

HappyNurse
Deze uitzendorganisatie bestaat uit verpleegkundigen met landelijke dekking. Ze leveren verpleegkundig personeel aan zorginstellingen door het hele land. Sinds januari 2015 beschikken zij ook over thuiszorg en zorgen zij met speciale wijkteams voor mensen uit heel Nederland.

Project Living Biobank van Proefdiervrij
Proefdiervrij zet zich in voor een toekomst zonder proefdieren. Dat doen zij in de wetenschap dat er steeds meer proefdiervrij onderzoek bijkomt die dierproeven onnodig maken. Het project spaart zo duizenden dieren.

Wil jij deze maand iemand verrassen en Proefdiervrij steunen? Bestel jouw gepersonaliseerde chocolade reep dan op www.happynurse.nl/chocola.

Aanmelden kan tot dinsdag 28 februari 2017. 

Foto: HappyNurse

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie