×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fifty Shades Darker: niet meer dan billenkoek

Fifty Shades Darker: niet meer dan billenkoek
10.02.2017 -

Afgelopen woensdag ging de film in première in het Tuschinski Amsterdam. Inmiddels hebben al 110.000 vrouwen weg gezwijmeld bij Christian Grey. En dat is vergeleken met de eerste film Fifty Shades (88.000) een nieuw record.


In het vervolg op de erotische film wagen Anastacia Steel en Christian Grey zich opnieuw aan een liefdesverhouding met nieuwe regels. Volgens de eerste reacties zou Fifty Shades Darker beter zijn dan de eerste film, gebaseerd op de roman van E.L. James. Gisteravond nam webredactie stagaire Myra de 'zware' taak op zich om dit voor jullie uit te zoeken.

Romantische clichés
"De grote zaal van Tuschinksi zat vol met vrouwen die niet konden wachten tot Christian Grey halfnaakt op het grote scherm zou verschijnen. En gelukkig hoefden zij dan ook niet lang te wachten tot de eerste erotische scène in de film startte. Mister Grey met een baardje was een nieuw gezicht, maar maakte hem zeker niet minder sexy.

De film draait vooral om romantische clichés zoals een grote bos rozen, ruime keuze uit dure lingerie en een privé chauffeur. Maar ook nieuwe speeltjes uit ‘de rode kamer’ en het verleden van Christian kwamen aan bod. Fifty Shades Darker heeft opmerkelijk meer humor dan de eerste film, waardoor er ook af en toe hysterisch gelach klonk. Het verhaal had af en toe iets weg van een thriller. Ook ik wilde onder mijn bioscoopstoel kruipen toen de jaloerse ex-onderdanige om de hoek kwam kijken.

Voor de Amerikanen zal deze erotische film redelijk pikant zijn, maar de algemene reactie uit film kijkend Nederland is toch echt ‘laf’. De film is vermakelijk en ook zeker een aanrader om met vriendinnen naar toe te gaan. Maar meer dan billenkoek hoef je niet te verwachten." 

 

 

Het derde deel, Fifty Shades Freed, komt in 2018 uit. Al nieuwsgierig? Blijf dan na Fifty Shades Darker nog even zitten tot na de aftiteling, dan krijg je een preview van tien seconden.  

Tekst: Myra Dinkelberg, webredacteur 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |