×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fifty Shades Darker: niet meer dan billenkoek

Fifty Shades Darker: niet meer dan billenkoek
10.02.2017 -

Afgelopen woensdag ging de film in première in het Tuschinski Amsterdam. Inmiddels hebben al 110.000 vrouwen weg gezwijmeld bij Christian Grey. En dat is vergeleken met de eerste film Fifty Shades (88.000) een nieuw record.


In het vervolg op de erotische film wagen Anastacia Steel en Christian Grey zich opnieuw aan een liefdesverhouding met nieuwe regels. Volgens de eerste reacties zou Fifty Shades Darker beter zijn dan de eerste film, gebaseerd op de roman van E.L. James. Gisteravond nam webredactie stagaire Myra de 'zware' taak op zich om dit voor jullie uit te zoeken.

Romantische clichés
"De grote zaal van Tuschinksi zat vol met vrouwen die niet konden wachten tot Christian Grey halfnaakt op het grote scherm zou verschijnen. En gelukkig hoefden zij dan ook niet lang te wachten tot de eerste erotische scène in de film startte. Mister Grey met een baardje was een nieuw gezicht, maar maakte hem zeker niet minder sexy.

De film draait vooral om romantische clichés zoals een grote bos rozen, ruime keuze uit dure lingerie en een privé chauffeur. Maar ook nieuwe speeltjes uit ‘de rode kamer’ en het verleden van Christian kwamen aan bod. Fifty Shades Darker heeft opmerkelijk meer humor dan de eerste film, waardoor er ook af en toe hysterisch gelach klonk. Het verhaal had af en toe iets weg van een thriller. Ook ik wilde onder mijn bioscoopstoel kruipen toen de jaloerse ex-onderdanige om de hoek kwam kijken.

Voor de Amerikanen zal deze erotische film redelijk pikant zijn, maar de algemene reactie uit film kijkend Nederland is toch echt ‘laf’. De film is vermakelijk en ook zeker een aanrader om met vriendinnen naar toe te gaan. Maar meer dan billenkoek hoef je niet te verwachten." 

 

 

Het derde deel, Fifty Shades Freed, komt in 2018 uit. Al nieuwsgierig? Blijf dan na Fifty Shades Darker nog even zitten tot na de aftiteling, dan krijg je een preview van tien seconden.  

Tekst: Myra Dinkelberg, webredacteur 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie