×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Pak de tissues er maar bij: deze video over hokjesdenken moet je zien

Pak de tissues er maar bij: deze video over hokjesdenken moet je zien
01.02.2017 -

Steeds meer mensen vinden dat in hokjes denken niet meer van deze tijd is. Toch gebeurt het nog te veel. De makers van deze video laten daarom zien wat ze ervan vinden.


In het begin van de video staan mensen bij elkaar in een hokje. Ze lijken op elkaar qua kledingstijl. Dan vraagt een man onder andere wie vroeger de clown was in de klas, wie vroeger gepest is en wie van dansen houdt. Er wordt gevraagd om bij elkaar te gaan staan. De nieuwe groepjes die zich vormen, zien er totaal anders uit. Mannen en vrouwen staan door elkaar, jongeren en volwassenen staan zij aan zij en stoere mannen staan lachend naast zakenvrouwen. Afkomst speelt ook geen rol meer. Zoals in de video wordt gezegd: "Misschien is er meer wat ons kan samenbrengen dan we denken."

Wat vind jij van deze video? 


Deze video is gemaakt door TV2 (Denemarken) als promo voor de televisiezender. De Engelse versie verscheen 27 januari 2017 en ging kort daarna viral.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie