×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin troosten? Deze gezonde pizza helpt een handje

Vriendin troosten? Deze gezonde pizza helpt een handje
23.01.2017 -

Valentijnsdag nadert. Tijd voor hartjes en rozenblaadjes, maar niet voor iedereen. Zo blijkt uit onderzoek dat veel relaties rond Valentijnsdag juist op de klippen lopen. Voor vriendinnen die hun eenzame vriendin een hart onder de riem willen steken, lanceert pizzabedrijf Magioni een speciale valentijnspizza in de vorm van een hart.


Bij een gebroken hart hoort natuurlijk lekker eten. De pizza's van Magioni bestaan voor 40% uit groenten en bevatten hierdoor slechts 207 calorieën per 100 gram. Dit is een stuk gezonder dan een 'echte' pizza. Verantwoord genieten dus. 

Uit onderzoek blijkt dat het rond Valentijnsdag een populaire tijd is om een relatie te verbreken. Data journalisten David McCandless en Lee Byron maakten aan de hand van onder andere Facebook updates een overzicht waarin te zien is dat Valentijnsdag en Kerst erg populair zijn om een punt achter de relatie te zetten. 

Nieuwsgierig geworden naar de pizza's? Via Magioni kun je vanaf 6 februari de pizza's bestellen inclusief handgeschreven kaartje voor € 7,50. Wees er wel snel bij want op=op. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie