×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Benefietconcert om uitvaart zieke Tess (9) te kunnen betalen

Benefietconcert om uitvaart zieke Tess (9) te kunnen betalen
03.01.2017 -

Tess heeft de progressieve en ongeneeslijke stofwisselingsziekte MLD. Gisteren vertelden haar moeder en stiefvader aan Hart van Nederland dat het afscheid van Tess steeds dichterbij komt. De kosten van haar ziekte zijn hoog. Daarom hopen moeder en stiefvader alsnog geld in te zamelen voor een mooie uitvaart.


Tot haar zesde lijkt Tess een gezond kind, maar dan stopt haar ontwikkeling. Door haar ziekte kan het meisje inmiddels bijna niets meer. Haar moeder: “Kinderen met deze ziekte worden niet heel oud. Je vraagt je ieder jaar meer af, gaan we volgend jaar weer samen het nieuwe jaar uit?” 

Tegennatuurlijk
De afgelopen maanden waren zwaar voor Tess. De moeder en stiefvader van Tess moeten nu al nadenken over haar uitvaart. Dit omschrijft haar moeder als ‘niet te doen’ en ‘tegennatuurlijk’. 

Geld inzamelen
Door de ziekte is een aanpassing in de uitvaartverzekering heel erg duur. Ook kostten de eerdere behandelingen veel geld. Uiteraard willen de moeder en stiefvader van Tess een mooie uitvaart organiseren. Het geld voor een waardig afscheid hopen zij in te zamelen door middel van een benefietconcert. Momenteel worden hiervoor vrijwilligers gezocht.

Het fragment van Hart van Nederland kun je hieronder bekijken. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie