×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Benefietconcert om uitvaart zieke Tess (9) te kunnen betalen

Benefietconcert om uitvaart zieke Tess (9) te kunnen betalen
03.01.2017 -

Tess heeft de progressieve en ongeneeslijke stofwisselingsziekte MLD. Gisteren vertelden haar moeder en stiefvader aan Hart van Nederland dat het afscheid van Tess steeds dichterbij komt. De kosten van haar ziekte zijn hoog. Daarom hopen moeder en stiefvader alsnog geld in te zamelen voor een mooie uitvaart.


Tot haar zesde lijkt Tess een gezond kind, maar dan stopt haar ontwikkeling. Door haar ziekte kan het meisje inmiddels bijna niets meer. Haar moeder: “Kinderen met deze ziekte worden niet heel oud. Je vraagt je ieder jaar meer af, gaan we volgend jaar weer samen het nieuwe jaar uit?” 

Tegennatuurlijk
De afgelopen maanden waren zwaar voor Tess. De moeder en stiefvader van Tess moeten nu al nadenken over haar uitvaart. Dit omschrijft haar moeder als ‘niet te doen’ en ‘tegennatuurlijk’. 

Geld inzamelen
Door de ziekte is een aanpassing in de uitvaartverzekering heel erg duur. Ook kostten de eerdere behandelingen veel geld. Uiteraard willen de moeder en stiefvader van Tess een mooie uitvaart organiseren. Het geld voor een waardig afscheid hopen zij in te zamelen door middel van een benefietconcert. Momenteel worden hiervoor vrijwilligers gezocht.

Het fragment van Hart van Nederland kun je hieronder bekijken. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |