×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Stemmen: verkiezingen Kinderen voor Kinderen top 100

Stemmen: verkiezingen Kinderen voor Kinderen top 100
28.12.2016 -

Wie is er niet opgeroeid met Kinderen voor Kinderen? Onderweg naar opa en oma meezingen met de liedjes op 'Een onbewoond eiland', 'Wakker met een wijsje' en 'Als ik de baas zou zijn van het journaal'.


Ook anno 2016 is Kinderen voor Kinderen nog razend populair. De Koningsspelen-hit Hupsakee! is meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube. Dat vraagt om meer! Op de website kinderenvoorkinderentop100.nl kun je alle liedjes die door Kinderen voor Kinderen zijn uitgebracht beluisteren en je eigen top 5 samenstellen. Dit kan nog tot en met 20 januari 2017.

 

Op de Vriendin redactie zijn we ook fan van Kinderen voor Kinderen. Bekijk onze favorieten hieronder. Wat is jouw favoriete nummer van Kinderen voor Kinderen?


Reportage stagiaire Chynna is helemaal gek van het nummer ochtendhumeur. Gelukkig verschijnt ze iedere ochtend zonder ochtendhumeur op kantoor. ;)


Webredactie stagiare Franca kon vroeger (stiekem nog steeds) het album van Kinderen voor Kinderen 23 meezingen. Kletsmajoor is absoluut haar favoriet! 
 


Webredacteur Melissa vond als klein meisje de videoclip van Ik wil een kangoeroe erg spannend om naar te kijken. ''Stiekem was ik een beetje bang voor de kangoeroe in de video.''

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |