×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op
22.12.2016 -

Het Glazen Huis van 3FM is afgelopen zondag van start gegaan. Vele mensen zamelen geld in voor het goede doel. In het bijzonder de zieke Tijn (6) die met zijn nagellakactie een half miljoen heeft opgehaald!


Samen met zijn vader bracht hij gisteren een bezoekje aan het Glazen Huis. Tijn heeft in mei te horen gekregen dat hij hersenstamkanker heeft en niet langer dan een jaar meer te leven heeft. Ondanks dit verdrietige nieuws wil hij zich inzetten voor het goede doel en andere mensen helpen. Samen met zijn vader bedacht hij daarom een actie om de nagels van mensen te lakken voor een klein bedrag. De nagellakactie van Tijn loopt zo goed, dat hij nu al het bizarre bedrag van een half miljoen euro heeft opgehaald. 

Heel Holland Lakt
De nagellakactie van Tijn heeft veel indruk gemaakt. Bekende Nederlandse als Geert Wilders, DJ Hardwell, Humberto Tan, Mattie en Wietze, Marco Borsato en Giel Beelen hebben hun nagels al voorzien van een mooi kleurtje.

Wil jij Tijn en Serious Request helpen? Surf dan snel naar www.lak-aan.nl en doneer een mooi bedrag voor dit goede doel. 

Het thema van Serious Request van dit jaar is Laat ze niet stikken, met als doel om aandacht te vragen voor kinderen die jong sterven aan een longonsteking.

 
Bron: YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!