×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op
22.12.2016 -

Het Glazen Huis van 3FM is afgelopen zondag van start gegaan. Vele mensen zamelen geld in voor het goede doel. In het bijzonder de zieke Tijn (6) die met zijn nagellakactie een half miljoen heeft opgehaald!


Samen met zijn vader bracht hij gisteren een bezoekje aan het Glazen Huis. Tijn heeft in mei te horen gekregen dat hij hersenstamkanker heeft en niet langer dan een jaar meer te leven heeft. Ondanks dit verdrietige nieuws wil hij zich inzetten voor het goede doel en andere mensen helpen. Samen met zijn vader bedacht hij daarom een actie om de nagels van mensen te lakken voor een klein bedrag. De nagellakactie van Tijn loopt zo goed, dat hij nu al het bizarre bedrag van een half miljoen euro heeft opgehaald. 

Heel Holland Lakt
De nagellakactie van Tijn heeft veel indruk gemaakt. Bekende Nederlandse als Geert Wilders, DJ Hardwell, Humberto Tan, Mattie en Wietze, Marco Borsato en Giel Beelen hebben hun nagels al voorzien van een mooi kleurtje.

Wil jij Tijn en Serious Request helpen? Surf dan snel naar www.lak-aan.nl en doneer een mooi bedrag voor dit goede doel. 

Het thema van Serious Request van dit jaar is Laat ze niet stikken, met als doel om aandacht te vragen voor kinderen die jong sterven aan een longonsteking.

 
Bron: YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |