×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op
22.12.2016 -

Het Glazen Huis van 3FM is afgelopen zondag van start gegaan. Vele mensen zamelen geld in voor het goede doel. In het bijzonder de zieke Tijn (6) die met zijn nagellakactie een half miljoen heeft opgehaald!


Samen met zijn vader bracht hij gisteren een bezoekje aan het Glazen Huis. Tijn heeft in mei te horen gekregen dat hij hersenstamkanker heeft en niet langer dan een jaar meer te leven heeft. Ondanks dit verdrietige nieuws wil hij zich inzetten voor het goede doel en andere mensen helpen. Samen met zijn vader bedacht hij daarom een actie om de nagels van mensen te lakken voor een klein bedrag. De nagellakactie van Tijn loopt zo goed, dat hij nu al het bizarre bedrag van een half miljoen euro heeft opgehaald. 

Heel Holland Lakt
De nagellakactie van Tijn heeft veel indruk gemaakt. Bekende Nederlandse als Geert Wilders, DJ Hardwell, Humberto Tan, Mattie en Wietze, Marco Borsato en Giel Beelen hebben hun nagels al voorzien van een mooi kleurtje.

Wil jij Tijn en Serious Request helpen? Surf dan snel naar www.lak-aan.nl en doneer een mooi bedrag voor dit goede doel. 

Het thema van Serious Request van dit jaar is Laat ze niet stikken, met als doel om aandacht te vragen voor kinderen die jong sterven aan een longonsteking.

 
Bron: YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |