×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Voordelen van een treinvakantie

Voordelen van een treinvakantie
16.12.2016 -

Met het vliegtuig naar een mooie zonbestemming of lekker met de auto naar de Parijs. Maar wat dacht je ervan om eens met de trein op vakantie te gaan? Voordelen genoeg! Wij zetten ze voor je op een rijtje.


1. Slapen zonder zorgen! Vergeet alleen niet je wekker te zetten, zodat je bij het juiste station wakker bent en kunt uitstappen.

2. Treinstations zijn vaak gelegen in het centrum van de stad. Dus geen gedoe met taxi's of bussen naar het centrum dus. Ideaal! 

3. Lange treinreis voor de boeg? In veel internationale treinen is er een bar/restaurant aanwezig. Zo kun je onderweg ook nog een lekker broodje of een kopje koffie kopen.

4. Je kunt zoveel bagage meenemen als je wilt. Hoe fijn is dat!
Tip! Ken je HappyRail al? Eén website voor alle treintickets- en passen in de wereld. Bekijk het aabod van HappyRail hier. Zo kun je gemakkelijk prijzen vergelijken.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie