×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

5x de populairste stedentrips

5x de populairste stedentrips
08.12.2016 -

Wat is het heerlijk om er soms even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een lang weekend Rome of een weekje Berlijn?


Time to Momo (voorheen 100% reisgidsen) heeft een lijstje van de populairste stedentrips samengesteld op basis van de meest verkochte reisgidsen. Al vast wat inspiratie opdoen voor een leuke stedentrip in 2017? Wij helpen je graag!

1. Londen
Met het vliegtuig ben je er in slechts 50 minuutjes. Londen is prachtig rond de kerstdagen, maar ook na de kerst is het een aanrader. Winkelen in de Oxford Street, wandelen over de Tower Bridge, genieten van een heerlijke Engels onbijt en laten we vooral het uitzicht vanaf de London Eye niet vergeten. 

2. Rome
De Italiaanse hoofdstad is prachtig en heeft een eeuwenoude geschiedenis. Heerlijke ijsjes, pizza en pasta eten terwijl je uitkijkt op de luxe winkelstraten. Even stoppen bij de Spaanse Trappen, kijkje nemen in het Colosseum en vervolgens is het tijd voor een drankje op een terras. 

3. New York
The Big Apple, op wie zijn reislijstje staat deze stad niet? Wandelen door Central Park, shoppen op Times Square en vervolgens een leuk tentje induiken voor een heerlijke Amerikaanse burger. Klinkt als een perfecte stedentrip, niet waar?

4. Valencia
Spaanse havenstad die vooral populair is door de prachtige stranden. Daarnaast biedt de stad een mix van oud en nieuw. Slenteren langs de boetiekjes, rondsnuffelen op de (overdekte) markten en vervolgens bijkomen met heerlijke Spaanse tapas.

5. Berlijn
De Duitse hoofdstad is door de diversiteit een perfecte bestemming voor iedereen. Bezienswaardigheden bekijken in de wijk Mitte, lopen langs de Berlijnse muur, een Duits biertje drinken in een gezellige kroeg en afsluiten met een lekkere curry worst. 

Ga je binnenkort een reisje maken naar Rome en/of Maastricht? Op de Vriendin's Vrijdag Veilingdag mogen wij vijf pakketjes met deze Time To Momo-reisgidsen van deze steden weg. In de gaten houden dus! 

Foto: iStock

Plaats een reactie

2Reacties

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |