×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Emma Watson weigerde korset te dragen voor Beauty and the Beast

Emma Watson weigerde korset te dragen voor Beauty and the Beast
06.12.2016 -

Begin 2017 verschijnt de remake van Beauty and the Beast met Emma Watson. De actrice weigerde een korset te dragen onder haar gele prinsessenjurk. Dit staat sterk tegenover de remake van Cinderella (2015) waarin actrice Lily James wél een korset droeg.


Als je de beelden van Cinderella vergelijkt met de beelden van Belle and the Beast (zie hieronder), zie je dat Cinderella (Lily James) een extreem smalle taille had. Emma Watson zag zo'n klein korset niet zitten. Reden: zij wil een goed voorbeeld zijn voor jonge meisjes en hun zelfbeeld niet negatief beïnvloeden.

Pittige tante
Emma Watson vond dat het leven van Belle ook wat aangepast mocht worden. In de remake heeft Belle een sterker karakter: zij heeft nu haar eigen interesses, een verleden en is uitvindster.

Barbie 2.0
Ook het merk Barbie wil een beter voorbeeld zijn voor jonge meiden: “Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben jonge meisjes en ouders een bredere kijk op schoonheid te geven”, aldus Evelyn Mazzocco, Senior Vice President en Global General Manager Barbie®. Lees ook: Barbie lanceert poppen met verschillende lichaamsvormen. 

Bekijk hier alvast de trailer van Beauty and the Beast. 

Foto: Tumblr

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie