×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tip: goedkoop genieten in een luxe hotel

Tip: goedkoop genieten in een luxe hotel
23.11.2016 -

Gisteren (22 november) is de HotelWeek Winterweek 2016 officieel van start gegaan. In deze speciale week kunnen consumenten voor een lage prijs een hotel-overnachting in een 4 of 5-sterrenhotels boeken.


Heerlijk een weekendje weg en vertoeven in de mooiste hotels van Nederland. Of misschien wel een andere mooie plaats in Europa? Het kan allemaal! En speciaal voor dit jaar is de aankomstperiode verlengd, je kunt een hotel boeken in de periode van 1 december 2016 tot en met 31 maart 2017.

Let op! Wacht niet te lang met boeken. De HotelWeek Winterweek 2016 duurt nog tot en met maandag 28 november. Bezoek www.hotelspecials.nl voor meer informatie. 

Bron: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie