×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maakt geld gelukkig?

Gelukkig misschien niet, maar het is wel prettig om te hebben!
17.10.2011 -

De enige dochter van de rijkste vrouw van Frankrijk probeert haar moeder verminderd ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren om zo toegang te krijgen tot 2 miljard Euro. Van je dochter moet je het maar hebben...


Liliane Bettencourt (88) is de erfgename van het L'Oréal imperium. Dat maakt haar de rijkste vrouw van Frankrijk, maar ook een vrouw die kwetsbaar is voor mensen die azen op haar geld. Dat is precies wat meerdere mensen in haar omgeving doen, vindt haar dochter Francoise. Daarom moet ze verminderd ontoerekeningsvatbaar worden verklaard. Dat dochterlief daarmee de zeggenschap krijgt over een deel van het fortuin (2 miljard) is wel een beetje dubbel.

Liliane is door stomheid geslagen, zij begrijpt helemaal niets van haar dochter. "Het enige plan dat ik van haar ken, is het plan om mij op te sluiten..."

Vandaag is de uitspraak van de rechter in de zaak die Francoise tegen haar moeder aanspande. We zijn benieuwd!

Zo zie je maar, geld maakt in dit geval niet gelukkig.

Lees heel het verhaal

Plaats een reactie

Maakt geld gelukkig?

  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Wouters ma 17 okt '11 16:47

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Elke week elke euro om moeten draaien valt ook niet mee, dus een beetje meer geld Hoeft echt geen miljoenen maar een paar honderd per maand meer, maakt je leven leuker en dragelijker want de financiele stress heb je dan gewoon niet meer, en dat lijkt me ook heerlijk.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 18 okt '11 15:29

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Geld kan helpen je niet druk te hoeven maken over hoe red ik het deze maand?? Maar gelukkig neen, geluk zit in je zelf! Weten wie je bent en wat je wilt. Tevreden zijn met jezelf dat is geluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham do 20 okt '11 12:40

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  ik hoef niet rijk te zijn maar als een vriendin zegt "ga je mee?" en je gelijk ja kan zeggen zonder te wikken en wegen. Ja dan maakt een beetje extra geld gelukkig.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 22 okt '11 17:17

  Reactie: Zeker weten!
  Zal een heleboel geluk kunnen kopen hoor, dus ja..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hoisuzanne ma 24 okt '11 18:39

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Je hebt gewoon geld nodig, geluk zit hem in kleine dingen daar hoef je niet rijk voor te zijn!Mensen die veel geld hebben zijn ook vaak diep ongelukkig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1081459625244752 di 25 okt '11 14:22

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  helemaal geen geld, maakt ook niet gelukkig. geeft veel te veel stres.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JolandaG72 wo 26 okt '11 10:15

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Geld alleen maakt niet gelukkig, maar het is toch wel heel erg handig als je er een hoop van hebt. Gewone dingen als de supermarkt in kunnen lopen en kopen wat je wil zonder je zorgen te maken over wat er nog op je rekening staat. Niet meer zuchtend en steunend de status van je bankrekening bekijken, terwijl je toch echt geen gekke dingen doet qua financiën. Voor mij zou veel geld vooral veel rust betekenen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marcia30 za 5 nov '11 14:31

  Reactie: Ik denk het niet...
  iets meer zou leuk zijn maar te veel is nooit goed
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_675324829269491 wo 9 nov '11 13:21

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Het geeft toch meer opties. Geld maakt niet gelukkig, geen geld wel ongelukkig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MaMa-Jo vr 11 nov '11 12:41

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  al m'n geld in ruil voor onze rust
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lotte2507 di 29 nov '11 11:36

  Reactie: Zeker weten!
  geen geld maakt vaak wel ongelukkig dus geld hebben kan in zekere zin wel gelukkig maken
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |