×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maakt geld gelukkig?

Gelukkig misschien niet, maar het is wel prettig om te hebben!
17.10.2011 -

De enige dochter van de rijkste vrouw van Frankrijk probeert haar moeder verminderd ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren om zo toegang te krijgen tot 2 miljard Euro. Van je dochter moet je het maar hebben...


Liliane Bettencourt (88) is de erfgename van het L'Oréal imperium. Dat maakt haar de rijkste vrouw van Frankrijk, maar ook een vrouw die kwetsbaar is voor mensen die azen op haar geld. Dat is precies wat meerdere mensen in haar omgeving doen, vindt haar dochter Francoise. Daarom moet ze verminderd ontoerekeningsvatbaar worden verklaard. Dat dochterlief daarmee de zeggenschap krijgt over een deel van het fortuin (2 miljard) is wel een beetje dubbel.

Liliane is door stomheid geslagen, zij begrijpt helemaal niets van haar dochter. "Het enige plan dat ik van haar ken, is het plan om mij op te sluiten..."

Vandaag is de uitspraak van de rechter in de zaak die Francoise tegen haar moeder aanspande. We zijn benieuwd!

Zo zie je maar, geld maakt in dit geval niet gelukkig.

Lees heel het verhaal

Plaats een reactie

Maakt geld gelukkig?

  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Wouters ma 17 okt '11 16:47

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Elke week elke euro om moeten draaien valt ook niet mee, dus een beetje meer geld Hoeft echt geen miljoenen maar een paar honderd per maand meer, maakt je leven leuker en dragelijker want de financiele stress heb je dan gewoon niet meer, en dat lijkt me ook heerlijk.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 18 okt '11 15:29

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Geld kan helpen je niet druk te hoeven maken over hoe red ik het deze maand?? Maar gelukkig neen, geluk zit in je zelf! Weten wie je bent en wat je wilt. Tevreden zijn met jezelf dat is geluk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham do 20 okt '11 12:40

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  ik hoef niet rijk te zijn maar als een vriendin zegt "ga je mee?" en je gelijk ja kan zeggen zonder te wikken en wegen. Ja dan maakt een beetje extra geld gelukkig.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 22 okt '11 17:17

  Reactie: Zeker weten!
  Zal een heleboel geluk kunnen kopen hoor, dus ja..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hoisuzanne ma 24 okt '11 18:39

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Je hebt gewoon geld nodig, geluk zit hem in kleine dingen daar hoef je niet rijk voor te zijn!Mensen die veel geld hebben zijn ook vaak diep ongelukkig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1081459625244752 di 25 okt '11 14:22

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  helemaal geen geld, maakt ook niet gelukkig. geeft veel te veel stres.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  JolandaG72 wo 26 okt '11 10:15

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Geld alleen maakt niet gelukkig, maar het is toch wel heel erg handig als je er een hoop van hebt. Gewone dingen als de supermarkt in kunnen lopen en kopen wat je wil zonder je zorgen te maken over wat er nog op je rekening staat. Niet meer zuchtend en steunend de status van je bankrekening bekijken, terwijl je toch echt geen gekke dingen doet qua financiën. Voor mij zou veel geld vooral veel rust betekenen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marcia30 za 5 nov '11 14:31

  Reactie: Ik denk het niet...
  iets meer zou leuk zijn maar te veel is nooit goed
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_675324829269491 wo 9 nov '11 13:21

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  Het geeft toch meer opties. Geld maakt niet gelukkig, geen geld wel ongelukkig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MaMa-Jo vr 11 nov '11 12:41

  Reactie: Nee, maar het helpt wel!
  al m'n geld in ruil voor onze rust
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lotte2507 di 29 nov '11 11:36

  Reactie: Zeker weten!
  geen geld maakt vaak wel ongelukkig dus geld hebben kan in zekere zin wel gelukkig maken
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |