×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deelnemers nieuwe seizoen 'Wie is de mol?' bekend

Deelnemers nieuwe seizoen Wie is de mol? bekend
08.11.2016 -

Vanochtend was het nagels bijten, want de deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie is de mol? zijn bekend gemaakt. Dit seizoen zijn de deelnemers vertrokken naar de westkunst van Amerika om het spannende spel te spelen. Lees snel welke 10 deelnemers meedoen aan Wie is de mol? 2017.


Sanne Wallis de Vries (cabaretière en actrice), Jeroen Kijk in de Vegte (televisie-presentator, voice-over en radio-dj), Imanuelle Grives (actrice bekend van o.a. de film Alleen maar nette mensen), Thomas Cammaert (Vlaams acteur bekend van Soldaat van Oranje), Sigrid ten Napel (actrice bekend van o.a. Penoza en Overspel), Jochem van Gelder (radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur), Roos Schlikker (schrijfster en journaliste voor o.a. De Volkskrant en Het Parool), Vincent Vianen (danser en choreograaf), Yvonne Coldeweijer (vlogger, presentatrice en actrice), en Diederik Jekel (wetenschapsjournalist en schrijver).

We moeten nog even in spanning zitten. Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? is vanaf zaterdag 7 januari 20.30 uur te zien op NPO 1. Ga jij kijken?

Bron: NPO

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie