×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: RTL Late Night: Bataclan 1 jaar later

Tv-tip: RTL Late Night: Bataclan 1 jaar later
07.11.2016 -

Het is bijna een jaar geleden: op 13 november kwamen 89 mensen om het leven tijdens een concert in Bataclan. Vier Nederlandse vrienden maakten het drama mee en overleefden. Om te zien hoe het viertal na dit verschrikkelijke drama hun leven weer oppakken, maakte RTL Late Night een documentaire.


Vrienden Ferry, Bob, Dexter en Frank, deelden kort na de aanslag hun verhaal aan tafel bij Humberto Tan. Dit interview werd bekroond met de Sonja Barend Award (vakprijs beste interview van het jaar). De maanden na deze traumatische gebeurtenis proberen de vier vrienden hun leven weer op te pakken. Dit is vastgelegd in een eerste RTL Late Night-docu. 

Het viertal werden gevolgd door programmamaker Ewout Genemans. Je ziet hoe zij de draad weer proberen op te pakken en hoe ze omgaan met geestelijke littekens. Ook keren ze terug naar Parijs. Daar ontmoeten ze de leden van de band Eagles of Death Metal, de rockband die 13 november optrad in Bataclan. 

RTL Late Night: Bataclan 1 jaar later, woensdag 9 november, RTL 4, 21.30 uur. Na de documentaire volgt een reguliere uitzending van RTL Late Night. Ook hier zijn Ferry, Bob, Dexter en Frank te gast. 

Hieronder kun je het interview van vorig jaar terugzien. 

Foto: RTL

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie