×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uittip: Museumnacht Den Haag

Uittip: Museumnacht Den Haag
28.10.2016 -

Morgen (29 oktober) vindt de Museumnacht in Den Haag plaats. Bijna 40 culturele instellingen zetten de deuren van 20:00 tot 01:00 uur open. Niet alleen de musea pakken uit, ook het centrum van Den Haag is in feeststemming.


Echt nep
Het thema van deze Museumnacht is echt nep. Wanneer is iets echt kunst en wie bepaalt dat? Is alles wat we zien realiteit? 

Programma
Tijdens de Museumnacht kun je naast het bekijken van de musea meedoen aan leuke activiteiten. Test bijvoorbeeld tijdens de Pop Quiz in het Haags Historisch Museum of je een echte Hagenees bent, lach en dans in het Gemeentemuseum met een piñata en leer in het Maurtishuis het vak van een echte illusionist. 

Tickets voor de Museumnacht kosten € 15 en zijn te koop via de website. Voor info en kaartverkoop kun je tijdens de Museumnacht terecht op de Grote Markt en bij het info/verkooppunt aan het Buitenhof. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie