×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Je huisdier klonen: wat vind jij ervan?

Je huisdier klonen: wat vind jij daarvan?
24.10.2016 -

Je huisdier klonen: een raar idee maar het is mogelijk. Programmamaakster Sophie Hilbrand en Filosoof Bas Haring zijn voor het BNN-programma ‘Klonen: wens of waanzin’ naar Zuid-Korea afgereisd, waar het klonen van huisdieren legaal is.


Na een oproepje vonden ze een stel uit Rotterdam die graag hun bulldog Joep wilden klonen. Joep was namelijk al 12 jaar oud en zou niet heel lang meer leven. Het verlies van hun hond deed het stel veel pijn en daarom leek klonen de perfecte oplossing.

We zijn heel benieuwd naar jullie mening over het klonen van huisdieren. Vind jij het kunnen dat mensen een 'kopie' laten maken van hun huisdier of gaat het zogeheten klonen te ver? Laat je mening horen en vul hieronder de poll in.

'Klonen: wens of waanzin' is vanaf vrijdag 28 oktober om 21:10 te zien op NPO 2.  Zie hieronder een voorstukje van het programma.

Bron: BNN

Plaats een reactie

Wat vind jij van het klonen van huisdieren?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie