×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

DNA Onbekend: de moeder van Brigitte wil niet zeggen wie haar vader is

DNA Onbekend: de moeder van Brigitte wil niet zeggen wie haar vader is
20.10.2016 -

Via DNA Onbekend probeert Brigitte te ontdekken wie haar vader is. Haar moeder wil dit haar namelijk niet vertellen.


De moeder van Brigitte, Ria, ging zo vaak als mogelijk op stap met haar oudere zus en een vriendin. Dit stopte toen ze op 21-jarige leeftijd in verwachting raakte van Brigitte. Ria wilde niets van haar baby weten. Zo weigerde ze de wandelwagen te pakken en met de baby naar buiten te gaan. Bovendien liet ze niemand weten wie de biologische vader van haar kindje is. Zelfs haar familie liet zij in onwetendheid. 

Wie is mijn vader? 
Een paar jaar later ontmoet Ria een nieuwe man. Ze trouwt met hem en krijgt nog een dochter. Brigitte krijgt te horen dat deze nieuwe man haar vader is, maar dit geloofde ze niet. Toen ze haar moeder hiermee confronteerde, werd het gesprek snel afgekapt. Brigitte vond dat haar moeder er wel erg luchtig over deed.

Een vaderfiguur
Als Brigitte kanker krijgt, is de drang naar informatie nog groter. Ze verlangt enorm naar een vaderfiguur. Als haar moeder wéér weigert informatie te geven, verbreekt Brigitte het contact. 

Contact met vroegere stapvriendin 
De tante van Brigitte, Sonja, werd twee jaar geleden buren met een vroegere stapvriendin van Ria. De vrouwen raakten in gesprek over het verleden en zo komt Sonja aan twee namen van mannen die qua uiterlijk op Brigitte lijken. Deze nieuwe informatie geeft weer hoop. Van één man, Carlos, is de achternaam bekend. Brigitte vindt hem op Facebook en bekijkt zijn foto's. Ze herkent zichzelf in de man en zoekt contact. De andere man, Franklin, wordt opgespoord door DNA Onbekend. Carlos en Franklin doen allebei een DNA test. Maar dan loopt Brigitte opnieuw tegen een grote teleurstelling aan. De DNA testen zijn negatief.

Voet bij stuk
Brigitte is verdrietig. Nog één keer krijgt Ria de vraag om te vertellen wie Brigitte's vader is. Ze houdt haar lippen stijf op elkaar en hiermee is haar dochter dus terug bij af.  

Het verhaal van Brigitte was gisteravond om 20.30 uur te zien op NPO 1. Gemist? Kijk hier de aflevering terug. Meepraten over dit verhaal? Dat kan hieronder.  

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |