×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

DNA Onbekend: de moeder van Brigitte wil niet zeggen wie haar vader is

DNA Onbekend: de moeder van Brigitte wil niet zeggen wie haar vader is
20.10.2016 -

Via DNA Onbekend probeert Brigitte te ontdekken wie haar vader is. Haar moeder wil dit haar namelijk niet vertellen.


De moeder van Brigitte, Ria, ging zo vaak als mogelijk op stap met haar oudere zus en een vriendin. Dit stopte toen ze op 21-jarige leeftijd in verwachting raakte van Brigitte. Ria wilde niets van haar baby weten. Zo weigerde ze de wandelwagen te pakken en met de baby naar buiten te gaan. Bovendien liet ze niemand weten wie de biologische vader van haar kindje is. Zelfs haar familie liet zij in onwetendheid. 

Wie is mijn vader? 
Een paar jaar later ontmoet Ria een nieuwe man. Ze trouwt met hem en krijgt nog een dochter. Brigitte krijgt te horen dat deze nieuwe man haar vader is, maar dit geloofde ze niet. Toen ze haar moeder hiermee confronteerde, werd het gesprek snel afgekapt. Brigitte vond dat haar moeder er wel erg luchtig over deed.

Een vaderfiguur
Als Brigitte kanker krijgt, is de drang naar informatie nog groter. Ze verlangt enorm naar een vaderfiguur. Als haar moeder wéér weigert informatie te geven, verbreekt Brigitte het contact. 

Contact met vroegere stapvriendin 
De tante van Brigitte, Sonja, werd twee jaar geleden buren met een vroegere stapvriendin van Ria. De vrouwen raakten in gesprek over het verleden en zo komt Sonja aan twee namen van mannen die qua uiterlijk op Brigitte lijken. Deze nieuwe informatie geeft weer hoop. Van één man, Carlos, is de achternaam bekend. Brigitte vindt hem op Facebook en bekijkt zijn foto's. Ze herkent zichzelf in de man en zoekt contact. De andere man, Franklin, wordt opgespoord door DNA Onbekend. Carlos en Franklin doen allebei een DNA test. Maar dan loopt Brigitte opnieuw tegen een grote teleurstelling aan. De DNA testen zijn negatief.

Voet bij stuk
Brigitte is verdrietig. Nog één keer krijgt Ria de vraag om te vertellen wie Brigitte's vader is. Ze houdt haar lippen stijf op elkaar en hiermee is haar dochter dus terug bij af.  

Het verhaal van Brigitte was gisteravond om 20.30 uur te zien op NPO 1. Gemist? Kijk hier de aflevering terug. Meepraten over dit verhaal? Dat kan hieronder.  

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!