×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lees en leef mee met Red Roses

Lees en leef mee...
08.10.2011 -

Op het forum vind je het verhaal van Red Roses. Sinds kerst vorig jaar heeft ze een groot probleem met haar netvlies. Door een fout tijdens de operatie liep ze blijvende schade op. Nu, in oktober, is het nog steeds niet in orde. Wil je haar een extra hart onder de riem steken? Doe dat dan door een reactie achter te laten onder dit artikel.


6-1-2011 Met kerst is mijn netvlies losgelaten en kort na kerst werd ik daaraan geopereerd. Tijdens die operatie is er iets fout gegaan waarna mij verteld werd dat ik er blijvend schade van zou ondervinden. Bij de controle bleek dat ik in ieder geval nog wel kon zien, wat de eventuele gevolgen zouden zijn wist nog niemand.

Ik was plaatselijk verdoofd, dus was gewoon wakker tijdens de operatie. Mij is niet om toestemming gevraagd en ook niet verteld dat er een arts in opleiding mee zou werken tijdens de operatie. Bij de operatie is het door een arts in opleiding misgegaan. De stilte nadat de fout tijdens het hechten door die arts in opleiding werd gemaakt, was heel eng. 

3-2-2011 Ik was voor controle in ziekenhuis en heb mijn vragenlijst afgevuurd. Ik kreeg daar eindelijk duidelijkheid en goed antwoord op mijn vragen. Waarom geven ze niet meteen de info dat zoiets gebeuren kan, scheelt een hele hoop frustratie en onrust! Dat geheel veranderde gezichtsveld komt door de olie die nog achter het oog zit, daardoor kan je oogsterkte met soms wel 11 veranderen, wat dus bij mij het geval is.

9-03-2011 Nou de tweede operatie is geweest. Alleen bij de controle bleek dat ik nu wel een heel groot verschil in sterkte heb, over vier weken weer terug komen en dan wordt er gekeken wanneer er weer geopereerd gaat worden. Dit alles valt mij wel heel erg tegen. Ik kan bijna niks, niet fietsen, autorijden, zwemmen, lezen gaat ook maar moeizaam en ik mag niet zwaar tillen. In mijn huis werken is lastig, want ik zie niet waar ik gebleven ben met stofzuigen etc.  en als er iemand aan de rechterkant voorbij loopt of gaat zitten, die zie ik dan niet en ik kan daar best van schrikken. Ik had gehoopt dat na de tweede operatie het weer ‘goed’ zou zijn, maar helaas.

11-03-2011 De arts schrok er zelf ook van dat mijn oog zoveel verschil had als voor de operatie. Ik loop nu zoveel mogelijk met dat oog dicht, anders heb ik een heel raar beeld.

7-4-2011 Wat kan een mens blij zijn voor een aanstaande ingreep. Met de nieuwe lens zie ik zelfs beter dan voor deze hele toestand, maar eerlijk is eerlijk, ik zal heel blij zijn als dit allemaal voorbij is.

19-4-2011 Gaat lekker hier, heb weer lichtflitsen en een donkere vlek, mag straks naar spoedarts. Hoop dat het niets ernstig is. 

Ben net terug uit ziekenhuis en het is weer mis, opnieuw een stuk netvlies losgelaten, krijg vanavond of morgen te horen wanneer er geopereerd gaat worden. De professor die erbij werd gehaald, noemde het domme pech en er zit teveel vocht om te laseren, dus gaat het hele circus weer opnieuw beginnen.

22-4-2011 De operatie is gelukt! Heb nu verplichte rust terwijl ik normaal best actief ben, dus maar aan iets anders denken, voor mijn gevoel duurt het al heel lang, sinds kerst, en ik moet nog 3 maanden,
Krijg over 2 1/2 maand een kunstlens en dan is het einde in zicht.

23-4-2011 Tijdens een telefoontje vanmorgen kwam ik tot de conclusie dat het nog een hele tijd gaat duren. Dat viel toch een beetje tegen, nog ruim 4 maanden te gaan. Ik snap echt wel dat het bijna vakantietijd is, maar om nog 8 weken extra te moeten wachten op een operatie die eigenlijk nog lang niet nodig was als zij hun werk maar goed hadden gedaan... Voel me belazerd. Als de chirurg zelf ook het laatste gedeelte had gedaan bij de eerste operatie was er verder niks aan de hand geweest...

5-7-2011 Heb eindelijk de kunstlens gehad, was een fluitje van een cent… Ik kan nu al beter zien als de laatste 6 maanden terwijl mijn oog nog moet genezen van deze ingreep. Of ik nog een nabehandeling krijg, zal het onderzoek uitwijzen, door het scheuren van het netvlies en het hechten daarna, is er een verdikt litteken ontstaan waardoor ik alles met kleine golfjes zie, hoogst waarschijnlijk kunnen ze er iets aan te doen.

4-9-2011 Even een korte update, heb nu ongeveer twee weken mijn nieuwe bril en om eerlijk te zijn valt het zicht tegen… Ik had gehoopt iets beter te kunnen zien met het ‘slechte’ oog maar helaas.

7-9-2011 Vandaag weer op controle geweest en de arts begon weer over de operatie (om dat vliesje weg te laten halen), maar daar heb ik echt geen zin meer in na het lezen van de info, ik loop dan veel risico en dat is juist wat ik niet wil. Heb maar twee ogen en wil daar zuinig op zijn. Hij liet me de scan zien en inderdaad zag heel duidelijk het vliesje zitten wat een ‘inham’ veroorzaakte, alleen als ik mijn goede oog dicht doe zie ik het resultaat daarvan. Maar ik kan helemaal niet alleen met het slechte oog kijken. Ik zie nog zo’n 40 % dus voelt het voor mij als dat zij willen laten zien; ‘Zie je wel dat wij alles proberen om het weer redelijk te krijgen?’ Maar dat is onmogelijk…

7-10-2011 Nu een maand later en weer vele druppels verder, 3 x 2 p/dag heb ik het gevoel dat er zo nu en dan wazige vlekjes te zien zijn en dat op die momenten mijn zicht minder is, vooral 's morgens en met fel zonlicht, dit is echt balen er zat bij de vorige controle nog meer vocht in mijn oog, daarom de druppels en dat moet er uit.

Mag/moet nog 2 maanden hiermee doorgaan en duimen dat het vocht daardoor verdwijnt, ik weet niet wat de gevolgen zijn als er geen verandering optreed, maar dat is van latere zorg...
 

Plaats een reactie

Een hart onder de riem voor jou...

  •  

17Reacties

 • Dit is niet ok!

  xander123 za 8 okt '11 14:29

  Reactie: Veel sterkte...
  ik wens je veel sterkte.en ik hoop dat alles goed komt met je oog.wat een grote misser van de ars zeg niet normaal,je kan er een aanklacht tegen indienen, groetjes anne
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  goldie1904 za 8 okt '11 14:51

  Reactie: Veel sterkte...
  Veel sterkte RR natuurlijk ken ik je verhaal van het forum maar ook hier nog even veel succes en geniet lekker in je nieuwe huis. Veel liefs Goldie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo za 8 okt '11 15:28

  Reactie: Veel sterkte...
  Lieve Red Roses ik volg jou vanaf het begin op het forum over je operatie die fout af liep en leef nog steeds met je mee en duim dat alles eens weer goed mag komen . Lieve groet vn rijojo .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moetie zo 9 okt '11 08:02

  Reactie: Veel sterkte...
  Ik ken je verhaal van het forum RR. Dit moet echt een hele nare tijd zijn voor jou. Ik wil je dan ook heel veel sterkte wensen met wat nog komen gaat en hopelijk komt het zover goed dat je weer redelijk normaal kan zien. liefs Moetie
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  debby2510 ma 10 okt '11 10:39

  Reactie: Veel sterkte...
  De tijd kan je helaas niet terugdraaien.Ik leef met je mee en hoop dat alles weer goed komt. Heel veel sterkte!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Forza di 11 okt '11 18:46

  Reactie: Veel sterkte...
  Ik volg je verhaal op het forum maar wil je hier ook heel veel sterkte wensen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Handy Woman wo 12 okt '11 14:19

  Reactie: Veel sterkte...
  Lieve RR, Ik ken je verhaal natuurlijk van het forum. Ook hier spreek ik de wens uit dat alles goed komt. Dikke knuff,
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Loez wo 12 okt '11 14:26

  Reactie: Veel sterkte...
  Omdat ik Red Rose al een aantal jaren kent van het forum.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hills wo 12 okt '11 14:45

  Reactie: Veel sterkte...
  Geef de moed niet op meid! KNUFF
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo do 13 okt '11 21:04

  Reactie: Veel sterkte...
  @Red Roses een hart onder de riem , zeker voor jou om hoe je er mee omgaat .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Red Roses vr 14 okt '11 09:56

  Reactie: Veel sterkte...
  Beste mensen, bedankt voor jullie steun, Wat de toekomst gaat brengen weet ik niet hoop alleen dat het niet nog slechter wordt maar daar ga ik niet van uit, blijf de moed erin houden. Zoals het nu is kan ik er mee leven alleen oppassen voor een opstapje, de onderste tree van een trap etc. Ik ga nog wel naar het juridisch loket zodat zij mij kunnen helpen met een goede klachtenbrief en voor eventuele verdere stappen. Zal voorlopig op het forum blijven schrijven hoe het verder gaat. P.S. kan alleen maar reageren door ook sterkte aan te klikken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  do 27 okt '11 10:58

  Reactie: Veel sterkte...
  Ikzelf ben ook aan beide ogen geopereerd vanwege netvliesloslatingen.,Dit is gebeurd in OZR (oogziekenhuis Rotterdam). Ik was zwanger van mijn nu 13-jarige zoon. En het gaat nog steeds prima! Wel speciale lenzen maar ok. Ik hoop oprecht dat het bij jou ook goed mag komen! Sterkte en kracht gewenst. Anke
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chaffie wo 9 nov '11 08:20

  Reactie: Veel sterkte...
  met je gezondheid. Ik hoop dat er een positieve draai komt. We duimen voor je.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CarlaCM wo 16 nov '11 20:05

  Reactie: Veel sterkte...
  en ik hoop voor je dat alles goed komt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Youandi-SA do 24 nov '11 22:50

  Reactie: Veel sterkte...
  ik wens je super veel sterkte, pfff heftig zeg. Denk aan je mwah
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bastahind di 6 dec '11 11:47

  Reactie: Veel sterkte...
  Ik wens je veel sterkte. Ik bid voor je dat je de kracht krijgt om dit te dragen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lunaa za 17 dec '11 22:21

  Reactie: Veel sterkte...
  Veel sterkte meis! Ik voel me wat schuldig want ik zag jou topic vanavond pas..... Terwijl je er al lang mee bezig bent. Jij denkt altijd aan mij en ik....ik verzuim jou..... Je bent een schat!
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….